شنبه, ۳۱ اردیبهشت , ۱۴۰۱
Saturday, 21 May , 2022
مراسم روز درختکاری در دانشگاه بناب برگزار شد

در راستای ترویج فرهنگ درختکاری و حفاظت از منابع طبیعی، مراسم روز درختکاری با حضور دکتر مجتبی عباسیان سرپرست دانشگاه، اعضای هیات رئیسه و کارکنان، اعضای هیات معتمدین شهرستان و مجمع فعالان زیست محیطی کشور در محوطه سایت جدید دانشگاه بناب برگزار شد. به گزارش روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه بناب؛ در […]

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه بناب؛ در راستای ترویج فرهنگ درختکاری و حفاظت از منابع طبیعی، مراسم روز درختکاری با حضور دکتر مجتبی عباسیان سرپرست دانشگاه، اعضای هیات رئیسه و کارکنان، اعضای هیات معتمدین شهرستان و مجمع فعالان زیست محیطی کشور در محوطه سایت جدید دانشگاه بناب برگزار شد.

دکتر مجتبی عباسیان، سرپرست دانشگاه بناب در حاشیه این مراسم ایفای نقش دانشگاهها در جامعه را یک ضرورت دانست و گفت: بر اساس تاکیدات مقام عالی وزارت علوم، دانشگاهها باید در جامعه تاثیرگذار و نقش آفرین باشند و یکی از اصلی‌ترین برنامه‌های دانشگاه بناب و مسئولین دانشگاه، حضور فعال و همکاری در رفع مشکلات اجتماعی و بالاخص زیست‌محیطی منطقه است.
گفتنی است در راستای حفظ و گسترش فضای سبز در سال جاری، ۱۰۰۰ اصله نهال در بخش‌های مختلف سایت جدید دانشگاه غرس خواهد شد.