چهارشنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۰
Wednesday, 1 December , 2021
مراسم یادبود دانشجوی جهادگر، شهید مصطفی سارنگ برگزار شد

مراسم یادبود دانشجوی جهادگر شهید مصطفی سارنگ امروز با حضور دکتر مرتضی فرخی، معاون حقوقی و امور مجلس وزیر علوم و جمعی از جهادگران و خانواده آن شهید برگزار شد. به گزارش اداره‌کل روابط عمومی وزارت علوم، مراسم یادبود چهلمین روز شهادت دانشجوی جهادگر، شهید مصطفی سارنگ امروز با حضور دکتر مرتضی فرخی، معاون حقوقی […]

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی وزارت علوم، مراسم یادبود چهلمین روز شهادت دانشجوی جهادگر، شهید مصطفی سارنگ امروز با حضور دکتر مرتضی فرخی، معاون حقوقی و امور مجلس وزیر علوم و جمعی از جهادگران و دانشگاهیان برگزار شد.

شهدا شمع محفل بشریتند؛ شهدا نور مطلق و چراغ هدایتند، همان بزرگ انسان‌هایی که میهن و امنیت و کیان و ناموسمان مدیون فداکاری‌های آنان است، شاید گاهی این جملات تنها به زبان می‌آیند تا کلام را آرایش دهند، اما گاه در یک اتفاق به نظر ساده که اگر با چشم دل به آن بنگریم و در همین جمله‌های همیشگی که اگر در آن‌ها عمیق شویم درس‌هایی است که زوایای پنهان آن را بیشتر متوجه خواهیم شد.

چیزی که شهدا را شاخص و متمایز می‌کند نوع زندگی و مرگشان است. آنان در زمان حیات؛ خلوص، صداقت، عزت، آزادگی و زیست جهادگونه دارند و مرگ که نه، عروجشان نیز متفاوت و متمایز از دیگران همراه با درس است. امیدوارم در فرهنگ دانشگاهی ما، امثال محمد‌مصطفی سارنگ‌ها که زندگی و حیاتشان سراسر سادگی و عشق خدمت به همنوع است، الگو و اسوه دانشجویان باشند.

دانشجوی بسیجی که از شوق خدمت به مردم مناطق محروم و مستضعف کشورمان سر از پا نمیشناخت، ۴۰ روز پیش عاشقانه در راه خدمت به مناطق محروم و مستضعف کشور در سانحۀ تصادف و در حین مأموریت جان عزیز خود را تقدیم کرد و سبکبال پر کشید و امروز در مراسمی ساده و بی تکلف یاد و خاطره‌اش گرامی داشته شد. مراسم چهلمین روز شهادت “محمد‌مصطفی سارنگ”، عضو گروه جهادی شهید مؤمنی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی، شب میلاد با سعادت حضرت محمد مصطفی (ص) برگزار شد.

در این مراسم که با حضور خانواده، دوستان و دانشگاهیان دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی برگزار شد، دکتر مرتضی فرخی معاون حقوقی و امور مجلس وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نیز به نمایندگی از وزیر علوم حضور یافت و ضمن تبریک و تسلیت به خانواده شهید عزیز، برای آن سفرکرده‌ی آسمانی و والا مقام آرزوی علو درجات و غفران واسعه الهی کرد.