چهارشنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۰
Wednesday, 1 December , 2021
مسئولان دانشگاه علم و صنعت ایران بیانیه صادر کردند

در پی شناسایی پیکر “شهیدجاویدالاثر حسین شکرائیان” از دانشجویان دانشگاه علم و صنعت ایران، رئیس دانشگاه و نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه علم و صنعت ایران به طور مشترک پیامی خطاب به خانواده شهید حسین شکرائیان، صادر کردند. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه علم و صنعت ایران، […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه علم و صنعت ایران، پس از شناسایی پیکر خاک‌سپاری شده “شهیدجاویدالاثر حسین شکرائیان” از دانشجویان دانشگاه علم و صنعت ایران، در مزار شهدای گمنام دانشگاه صنعتی اصفهان، دکتر انبیاء رئیس دانشگاه و حجت الاسلام والمسلمین ابراهیمی‌‌نژاد نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه علم و صنعت ایران، به صورت مشترک پیامی خطاب به خانواده شهید حسین شکرائیان صادر کردند، که متن پیام مذکور به شرح ذیل است:
محضر خانواده معزز و افتخار آفرین شکرائیان

دانشگاهیان دانشگاه علم و صنعت ایران، شناسائی پیکر پاک و نورانی دلاور بسیجی، جوانمرد افتخار آفرین، سرباز سرافراز میدان دفاع مقدس جمهوری اسلامی ایران را خدمت آن خانواده شهید پرور، صمیمانه تبریک عرض کرده و به پیشگاه صبر انقلابی شما درود می‌فرستیم.
شهداء این نظام مقدس، مشعلداران فروزان مبارزه با کفر، شرک، نفاق آخرالزمانی و در رأس آنها صهیونیسم «عبری، غربی و عربی» و سربازان ولی اعظم حضرت امام مهدی روحی له الفداء و نایبان برحقش امامین انقلاب اسلامی و ولایت فقیه هستند.
دانشگاه علم و صنعت ایران مفتخر است که هم در عرصه افتخارات علمی و هم در عرصه افتخارات انقلابی، پیشگام دفاع از اسلام و نظام اسلامی بوده و هست و مفتخر به نام فیضیه دانشگاه‌ها است.
فرزند عزیز شما شهید حسین شکرائیان، نظیر سایر شهداء، جانبازان و ایثارگران این دانشگاه مشعل‌های همیشه فروزانی هستند، که آینده تابناک دانشگاه ما را تضمین می کنند.
دانشگاهیان علم و صنعت ایران خود را متعهد به ادامه راه آن آزاد‌گان و مؤمنان به حق می‌دانند.
ما دانشگاهیان علم و صنعت ایران در مقابل مادران و پدران این عزیزان سر تعظیم فرود آورده، بر دستان مبارکشان بوسه زده و برای آنها از خداوند متعال درجات متعالی تر و محشور شدن با اولیاء معصوم را آرزو می‌‌کنیم.

لازم به ذکر است این شهید والا مقام، از شهدای جاویدالاثر سپاه انصارالحسین (ع) بوده که در ۲۵ آبان ماه سال ۶۱ در منطقه عملیاتی غرب، به درجه رفیع شهادت نایل آمد. از آن‌جاکه هنگام شهادت، مدارک شناسایی همراه شهید نبوده، پیکر مطهر وی در دانشگاه صنعتی اصفهان به عنوان شهید گمنام خاک‌سپاری شد.

اخیراً و از طریق نمونه خون پدر و مادر شهید و انجام آزمایش‌های دی.ان.ای، پیکر مطهر وی شناسایی شد.
یادش گرامی و راهش پررهرو باد.

ر.ا ۵۲/ س.ر ۶۲