یکشنبه, ۱۲ تیر , ۱۴۰۱
Sunday, 3 July , 2022
مسائل اجرایی برگزاری آزمون سراسری سال ۱۴۰۱ خوزستان بررسی شد

به‌منظور بررسی و تبیین برخی تغییرات در برگزاری آزمون سراسری سال ۱۴۰۱ و ضرورت هماهنگی با عوامل اجرایی، نشستی با حضور دکتر عبدالرسول پورعباس معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان سنجش آموزش کشور، دکتر علی‌محمد آخوندعلی سرپرست دانشگاه شهید چمران اهواز و جمعی از مسئولان اجرایی آزمون استان خوزستان، برگزار شد. به […]

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم به نقل از روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر پورعباس در این نشست که صبح امروز پنج‌شنبه ۲۶ اسفندماه در سالن اجتماعات حوزه‌ی ریاست دانشگاه برگزار شد با بیان اینکه در برگزاری آزمون سال ۱۴۰۱ تغییرات و تمهیدات عمده‌ای اندیشیده شده است، گفت: از این رو در راستای هماهنگی هرچه بیشتر دراین‌باره نشست‌هایی با مسئولان اجرایی استان‌ها برگزار می‌شود تا بتوانیم شرایط مطلوبی را برای داوطلبان در روز آزمون فراهم کنیم.

وی، خاطرنشان کرد: برگزاری نشست با مسئولان اجرایی آزمون سراسری سال ۱۴۰۱ در استان خوزستان به‌منظور اعلام تغییرات اعمال‌شده در این آزمون است تا با آموزش‌های لازم به عوامل اجرایی این تغییرات به شکل شایسته‌ای انجام شود.

معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، افزود: االاعیه‌ی سازمان سنجش آموزش کشور در آزمون سراسری امسال سوابق تحصیلی ۴۰ درصد و آزمون نیز ۶۰ درصد تأثیرگذار است؛ برای داوطلبانی که سوابق تحصیلی کامل را ندارند با مصوبه‌ی شورای سنجش و پذیرش این میزان با درصد کمتری لحاظ می‌شود.

پورعباس، ادامه داد: امسال بر اساس برنامه‌های گذشته تلاش شده است دفترچه‌ی سوالات و پاسخ‌نامه شکیل و مرتب‌تر شود تا داوطلبان به‌یک‌باره یا دفترچه‌ای حجیم مواجه نشوند؛ بر این اساس دفترچه‌ها به عمومی و تخصصی تفکیک شده است و برای رشته‌های گروه ریاضی و فیزیک سه دفترچه، گروه تجربی چهار دفترچه و گروه علوم انسانی سه دفترچه با پاسخ‌نامه‌ی اختصاصی ارائه می‌شود.

وی، گفت: برای آسایش داوطلبان نیز در هر پاسخ‌نامه درس‌ها تفکیک‌شده است تا از پاسخ اشتباه و استرس جلوگیری شود و داوطلبان با آرمش بیشتری در آزمون حضورداشته باشند.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور، بیان کرد: در برگزاری این دوره از آزمون تغییرات محتوایی وجود ندارد و تنها درصد سوابق تحصیلی افزوده‌شده است و تلاش خواهیم کرد به لحاظ اجرایی آزمون به‌گونه‌ای پیش برود که داوطلبان با آرامش هرچه بیشتر در این رویداد علمی حضورداشته باشند.

پورعباس، خاطرنشان کرد: در این نشست آمارهایی از برگزاری آزمون سراسری در استان خوزستان ارائه شد و امیدواریم عوامل اجرایی در استان با صرف برخی امکانات بتوانند شرایط مطلوبی را برای داوطلبان ایجاد کنند؛ و خواستار این هستیم که با تشکیل ستاد استانی تمامی عوامل برای برگزاری آزمون فراهم کنند.

در ادامه‌ی این نشست دکتر پیغان معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید چمران اهواز به ارائه‌ی گزارش‌هایی از نحوه‌ی برگزاری آزمون‌ها در استان خوزستان پرداخت.

گفتنی است پیش از این نشست رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با حضور در یادمان شهدای گمنام شهدای دانشگاه شهید چمران اهواز یاد و خاطره‌ی شهدای انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس را گرامی‌داشت.