شنبه, ۱۲ اسفند , ۱۴۰۲
Saturday, 2 March , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

مسابقات موت کورت داوری تجاری بین‌المللی

مسابقات موت کورت داوری تجاری بین المللی برگزار کننده: کانون وکلای دادگستری مرکز کانون وکلای دادگستری مرکز در نظر دارد بر اساس طرح کمیسیون امور بین الملل، نخستین موت کورت داوری تجاری بین¬المللی را برگزار نماید.  هدف از این مسابقات، تقویت دانش حقوقی و توانایی عملی وکلا وکارآموزان در زمینه داوری تجارت بین المللی می‌باشد. […]

مسابقات موت کورت داوری تجاری بین المللی
برگزار کننده: کانون وکلای دادگستری مرکز

مهلت ثبت نام و زمان برگزاری مسابقات:

مهلت ثبت نام تا ٣١ شهریور ١۴٠٠ می‌باشد.

دور کتبی مسابقات از ١۵ مهرماه ١۴٠٠ آغاز می‌شود و مهلت ارسال دفاعیات کتبی ۶٠ روز، و تا ١۵ آذر ماه می‌باشد(٣٠ روز نخست برای ارسال دفاعیات خواهان و ٣٠ روز دوم برای ارسال دفاعیات خوانده).

دورشفاهی مسابقات به مدت سه روز در تاریخ ٨، ٩ و ١٠ دی ماه برگزار خواهد شد.

جهت آگاهی از جزئیات مسابقات و شیوه ثبت نام، اینجا کلیک کنید.

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه

ورود به صفحه اینستاگرام دانشگاه