وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تصریح کرد: مصرف علم منجر به رفاه، اما تولید علم منجر به مرجعیت علمی میشود.
به گزارش ادارهکل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر محمدعلی زلفیگل بعدازظهر امروز در مراسم تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه پیام نور گفت: دانشگاه پیام نور یک دانشگاه فراملی است و مدیریت چنین دانشگاهی نیاز به یک سرمایه اجتماعی، مقبولیت و محبوبیت و استفاده از مشورت عقل نخبه دارد و من توصیه میکنم که اتاق فکری در دانشگاه پیام نور ایجاد شود و از فکر و تجربیات مسئولان این دانشگاه در دوره های گذشته استفاده شود.
وی افزود: وزارت علوم وظیفه خود می داند از فعالیتهای علمی، آموزشی و پژوهشی دانشگاه پیام نور حمایت کند.
وی با اشاره به آموزش عالی در زمان کرونا گفت: دانشگاه پیامنور از جمله دانشگاههایی بود که در این شرایط تاب آورد چرا که تجربه آموزش غیرحضوری را داشت. انتظاری که از دانشگاه پیام نور میرود این است که حتماً با برنامه حرکت کند و باید اولویت این دانشگاه، مشخص و با دانشگاههای دیگر متفاوت باشد. یکی از اولویتهای جدی این دانشگاه باید کمک به ترویج علم باشد.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: یکی دیگر از اولویتهای دانشگاه پیام نور این است که تلاش کند سطح آموزشهای عمومی جامعه را ارتقاء دهد و خواهش من از دکتر تقی زاده سرپرست دانشگاه پیام نور این است که این دانشگاه با توجه به اهدافی که برای آن تصویب شده، فعالیت کند.
دکتر زلفیگل افزود: دانشگاه پیامنور به دلیل وسعتی که دارد در یک جاهایی باید تغییر رویکرد دهد. به عنوان مثال این دانشگاه در شهرستانها ساختمانهایی دارد که بدون استفاده است؛ باید این ساختمانها به ساختمانهای آموزش مهارتی یا مراکز رشد و فناوری تغییر کاربری بدهد. در مجموع میتوان گفت که باید شرایطی ایجاد کنیم تا از امکانات دانشگاه پیام نور استفاده بهینه شود.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در بخش دیگری از صحبتهای خود اظهار داشت: یکپارچگی آموزش عالی در کلان کشور باید مورد توجه باشد و در علم هم مرجعیت و هم ترویج علم باید مد نظر باشد.
وی ادامه داد: ما دو درصد علم دنیا را تولید میکنیم و این هنر ما است که از ۹۸ درصد بقیه علم استفاده کنیم تا رفاه را در جامعه افزایش دهیم.
Source link