یکشنبه, ۹ بهمن , ۱۴۰۱
Sunday, 29 January , 2023
مطالبه گری و پرسشگری جزء ذات محیط دانشگاهی است | آرمانگرایی

آرمانگرایی و مطالبه گری پرسشگری و اعتراض جزء ذات محیط دانشگاهی است و وظیفه ما است که وضعیت را مدیریت و جهت دهی کنیم. – به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، عبدالحسین کلانتری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری چهارشنبه سی ام آذرماه در نشست […]

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، عبدالحسین کلانتری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری چهارشنبه سی ام آذرماه در نشست شورای معاونین فرهنگی اجتماعی دانشگاه های منطقه ۴ کشور گفت: در حوادث اخیر تراکم کاری های اثباتی بخش معاونت فرهنگی بسیار بالا بود و تجربه کسب شده در این دوره می تواند به عنوان چراغ راه آینده به کار گرفته شود.

زیرا متاسفانه مجموعه منظمی از تجارب برای مواجهه با چنین وضعیتی وجود نداشته و ندارد.

کلانتری تصریح کرد: بسیاری از مسائل و مشکلات فرهنگی، اجتماعی و سیاسی ناشی از حوزه اقتصاد است، یعنی اشکالات اقتصادی خود را در حوزه فرهنگ و اجتماع و سیاست نشان می دهد.

خرده نظام های فرهنگی، اجتماعی و سیاسی هزینه کژکارکردی های خرده نظام اقتصادی را می دهد.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری با بیان اینکه فعالیت های فرهنگی نیازمند تخصیص بودجه و اعتبار است، اضافه کرد: عزت حوزه فرهنگی نباید با اعتبارات ناچیز زیر سوال رود، زیرا اگر در شرایط عادی در حوزه فرهنگ هزینه نکنیم باید در شرایط بحرانی چند برابر هزینه کنیم و در نهایت وضعیت به وضع قبل باز نخواهد گشت.