یکشنبه, ۷ آذر , ۱۴۰۰
Sunday, 28 November , 2021
مطالعات اولیه اکتشاف نفت و گاز در شمال غرب کشور توسط تیمی از دانشگاه صنعتی سهند انجام شد

مطالعات اولیه اکتشاف نفت و گاز در منطقه شمال غرب کشور توسط تیمی از دانشگاه صنعتی سهند انجام شد. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه صنعتی سهند، رضا فلاحت، مجری این طرح پژوهشی اظهار داشت: برای اجرای این طرح در استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، زنجان، کردستان و […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه صنعتی سهند، رضا فلاحت، مجری این طرح پژوهشی اظهار داشت: برای اجرای این طرح در استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، زنجان، کردستان و همدان از داده‌ها و اطلاعات متعدد از قبیل داده‌های ژئوفیزیک هوایی، تصاویر ماهواره‌ای و نقشه‌های زمین‌شناسی در مقیاس‌های متعدد استفاده و در مرحله‌ی بعدی، اقدام به برداشت‌های میدانی و صحرایی در این استان‌ها شد.

به گفته‌ی وی، نتایج مطالعات نشان داد که عمق، ضخامت و گسترش سازند قم در دو منطقه بستان‌آباد – سراب و میانه – زنجان مناسب برای تشکیل احتمالی مخازن نفت و گاز بوده و همچنین ساختمان‌های مناسب تجمع هیدروکربور در این دو منطقه وجود دارد.

بر اساس گزارش دانشگاه صنعتی سهند، با مطالعات اکتشافی و نمونه‌برداری‌های زمینی در منطقه شمال غرب، آذربایجان‌شرقی مستعدترین استان در زمینه‌ی تشکیل ذخایر نفت و گاز معرفی شده است.

ر.ا ۵۲/ م. ع ۶۰