دوشنبه, ۲ خرداد , ۱۴۰۱
Monday, 23 May , 2022
معاون حقوقی و امور مجلس وزیر علوم با استاندار خوزستان دیدار کرد

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در دومین روز از سفر خود به استان خوزستان، با استاندار این استان دیدار و گفت و گو کرد. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر فرخی معاون حقوقی و امور مجلس وزارت عتف در دومین روز از سفر به استان خوزستان، با […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر فرخی معاون حقوقی و امور مجلس وزارت عتف در دومین روز از سفر به استان خوزستان، با دکتر خلیلیان استاندار خوزستان دیدار و در خصوص عملکرد ۱۰۰ روزه وزارت علوم و ماموریت و اهداف سفر خود به این استان گزارشی ارائه کرد.

وی با اشاره به اجرای برنامه‌های پیشنهادی وزیر به مجلس شورای اسلامی بر اجرای برنامه‌ها تاکید و ایجاد معاون نوآوری و فناوری را به عنوان حلقه مفقوده آموزش عالی و از برنامه‌های عملیاتی وزیر عنوان کرد و افزود: نگاه دانشگاه در مدیریت جدید وزارت عتف بر حل مسائل جامعه متمرکز است.

در ادامه دکتر خلیلیان با تقدیر از عملکرد وزیر علوم، نگاه به حل مشکلات و مسایل جامعه را یک نگاه دقیق و علمی عنوان کرد و در خصوص شرایط و وضعیت دانشگاه شهید چمران اهواز افزود: با توجه به شرایط پیش آمده در خصوص وضعیت سلامت مدیریت دانشگاه، اقدام وزیر علوم در تاخیر صدور حکم گزینه دانشگاه شهید چمران را اخلاقی دانسته است و تصریح کرد: به سبب بهبودی نسبی وضعیت سلامت جناب آقای دکتر خواجه، رئیس محترم دانشگاه، ضرورت تسریع در انتصاب مدیری انقلابی و توانمند تاکید ککرد

استاندار خوزستان در خصوص همکاری با دانشگاه‌های استان به ویژه دانشگاه شهید چمران افزود: یقیناً هر گزینه‌ای که وزیر محترم علوم در خصوص دانشگاه شهید چمران منصوب نمایند مورد حمایت اینجانب خواهد بود.

وی در پایان ضمن تقدیر از اقدام جدید وزارت علوم در جهت بررسی میدانی مسائل و مشکلات دانشگاه‌های استان بر استمرار این رویکرد تاکید کرد.