شنبه, ۱۲ آذر , ۱۴۰۱
Saturday, 3 December , 2022
معاون وزارت علوم: جلوگیری از ورود دانشجویان هنجارشکن کاملا قانونی است/ رییس دانشگاه مجاز است از ورود دانشجو تا مدت ۲ ماه جلوگیری کند

این آیین نامه مصوب جلسه ۳۵۸ روز ۱۴ شهریور ۱۳۷۴ شورای عالی انقلاب فرهنگی است که شیوه نامه اجرایی این آیین نامه انضباطی دانشجویان در مردادماه ۱۳۹۸ توسط وزرای علوم و بهداشت وقت ابلاغ شده است. – این آیین نامه مصوب جلسه ۳۵۸ روز ۱۴ شهریور ۱۳۷۴ شورای عالی انقلاب فرهنگی است که شیوه نامه […]

– این آیین نامه مصوب جلسه ۳۵۸ روز ۱۴ شهریور ۱۳۷۴ شورای عالی انقلاب فرهنگی است که شیوه نامه اجرایی این آیین نامه انضباطی دانشجویان در مردادماه ۱۳۹۸ توسط وزرای علوم و بهداشت وقت ابلاغ شده است.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم تحقیقات و فناوری، چگونگی اجرای احکام ممنوع الورود شدن تعدادی از دانشجویان به دانشگاه ها را تشریح کرد.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازفارس، مرتضی فرخی معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم تحقیقات و فناوری با بیان اینکه رفتارهای خلاف مقررات و شئونات دانشجویی برخی دانشجویان طی روزهای اخیر توهین به ساحت دانشگاه بود، گفت: اقدام روسای برخی دانشگاه ها در ممنوع الورود کردن برخی از دانشجویانی که در اغتشاش و تخریب اموال عمومی و هتک حرمت محیط دانشگاه دخالت داشتند وفق مقررات و براساس آیین نامه انضباطی دانشجویان است.

وی خاطرنشان کرد: این آیین نامه مصوب جلسه ۳۵۸ روز ۱۴ شهریور ۱۳۷۴ شورای عالی انقلاب فرهنگی است که شیوه نامه اجرایی این آیین نامه انضباطی دانشجویان در مردادماه ۱۳۹۸ توسط وزرای علوم و بهداشت وقت ابلاغ شده است.