پنج شنبه, ۱۴ مهر , ۱۴۰۱
Thursday, 6 October , 2022
معاون وزیر علوم: دانشجویان به رشته های هنر و ادبیات خارجی گرایش پیدا کرده اند

معاون وزیر علوم و رییس سازمان امور دانشجویان گفت: تقاضا به سمت رشته های هنر و ادبیات خارجی تغییر پیدا کرده و به دنبال تغییر در نگرش ها با روند تدریجی است. – از اردبیل، هاشم داداش پور ظهر امروز در هفتادمین نشست معاونان دانشجویی اردبیل اظهار داشت: توسعه و افزایش امکانات رفاهی و خوابگاهی […]

– از اردبیل، هاشم داداش پور ظهر امروز در هفتادمین نشست معاونان دانشجویی اردبیل اظهار داشت: توسعه و افزایش امکانات رفاهی و خوابگاهی در دستور کار وزارت علوم قرار گرفته و در حال حاضر تعداد خوابگاه های متاهلین در دانشگاه ها به یک هزار و ۶۰۰ خوابگاه رسیده است.

وی بیان کرد: شناسایی خلاء ها و نارسایی های موجود در دانشگاه ها مورد توجه قرار گرفته و به دنبال ایجاد بسترهای لازم هم برای ارائه آموزش و امکانات رفاهی و خوابگاهی در دانشگاه ها هستیم تا دانشجویان با مشکل و کمبود آموزش و تغذیه مواجه نشوند.

رییس سازمان امور دانشجویان تصریح کرد: افزایش تجهیزات، زیرساخت ها و امکانات رفاهی دانشجویان در سال تحصیلی جدید را پیگیری می کنیم و درصدد هستیم مقدورات و بودجه های در اختیار و منابعی که از طریق خیرین به دست می آوریم را توسعه بخشیم.

داداش پور تصریح کرد: تا سال گذشته تنها یک هزار و ۲۹۶ خوابگاه متاهلی در دانشگاه های کشور وجود داشت که امروز این آمار یک هزار و ۶۰۰ خوابگاه رسیده و درصدد توسعه خوابگاه های استان هستیم.