یکشنبه, ۱۶ بهمن , ۱۴۰۱
Sunday, 5 February , 2023
معاون وزیر علوم: دانشجویان بورسیه صنایع می شوند | معاون حقوقی

پنجشنبه، ۱۷ آذر ۱۴۰۱ ساعت ۱۹:۱۰۲۰۲۲-۱۲-۰۸سیاسی معاون حقوقی و امور مجلس، وزارت علوم تحقیقات و فناوری گفت: در برنامه های تحولی وزارت علوم، صنایع را پای کار آورده ایم تا صنایع در برخی رشته ها بورسیه بگیرند تا دانشجو بداند بعد از تحصیل دغدغه شغلی ندارد ومی تواند پس ازاتمام تحصیلات مشغول […]

پنجشنبه، ۱۷ آذر ۱۴۰۱ ساعت ۱۹:۱۰۲۰۲۲-۱۲-۰۸سیاسی

معاون حقوقی و امور مجلس، وزارت علوم تحقیقات و فناوری گفت: در برنامه های تحولی وزارت علوم، صنایع را پای کار آورده ایم تا صنایع در برخی رشته ها بورسیه بگیرند تا دانشجو بداند بعد از تحصیل دغدغه شغلی ندارد ومی تواند پس ازاتمام تحصیلات مشغول به کار شود.

– از گناباد، مرتضی فرخی عصر امروز در سفر به شهرستان گناباد در جمع خبرنگاران اظهارداشت: با توجه به نام گذاری سال توسط مقام معظم رهبری و تاکیدات رییس جمهوری توجه ویژه در بحث فناوری و تحقیقات انجام شده که در شروع کار وزارت علوم اقدام به تاسیس معاونت فناوری کرده و به موازات این بتواند تحقیقات را در حوزه کاربری نظام مسائل جامعه را حل کند، سامانه ایده ها را ایجاد کرده ایم که این سامانه توانست تحقیقات دانشجویان در تحصیلات تکمیلی را منتج به خروجی و استفاده در جامعه کند.

وی ادامه داد: تلاش می کنیم در بازدیدهای استانی و شهرستانی ، ظرفیت هایی که در مجموعه ها وجود دارد شناسایی و ظرفیت های تحقیقاتی را تقویت کنیم و در برنامه توسعه هفتم یکی از احکام جدی حوزه فناوری خواهد بود.

معاون وزیر علوم بیان کرد: نیازهای مجموعه های فناوری در گناباد در این سفر بررسی شده و برنامه داریم این ظرفیت ها را تقویت کنیم و تصمیماتی در سطح وزارت گرفته خواهد شد که نتایج آن در آینده برای مردم گناباد مملوس باشد.

برچسب ها: وزارت علومتحقیقاتوزارت علوم تحقیقات و فناوریدانشجو

آخرین اخبار سرویس:

معاون وزیر علوم: دانشجویان بورسیه صنایع می شوند

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.