شنبه, ۱۲ آذر , ۱۴۰۱
Saturday, 3 December , 2022
معاون وزیر علوم: نقدمنصفانه و مطالبه گری جامعه را پالایش می کند

دوشنبه، ۲۳ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۱۸:۳۰۲۰۲۲-۱۱-۱۴دانش معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اعتقاد به اینکه کانون های دانشجویی تجلی گر مدنیت دانشگاه است، گفت: از مطالبه گری و نقد منصفانه در فضای دانشگاهی نهراسیم، – شیراز- ایرنا- معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اعتقاد […]

دوشنبه، ۲۳ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۱۸:۳۰۲۰۲۲-۱۱-۱۴دانش

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اعتقاد به اینکه کانون های دانشجویی تجلی گر مدنیت دانشگاه است، گفت: از مطالبه گری و نقد منصفانه در فضای دانشگاهی نهراسیم، – شیراز- ایرنا- معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اعتقاد به اینکه کانون های دانشجویی تجلی گر مدنیت دانشگاه است، گفت: از مطالبه گری و نقد منصفانه در فضای دانشگاهی نهراسیم، زیرا در اینها برکاتی است که در فضای دانشگاه نازل می شود و جامعه را پالایش می کند.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازایرنا، عبدالحسین کلانتری دوشنبه در آیین افتتاحیه دهمین جشنواره ملی رویش به میزبانی دانشگاه شیراز، اظهار کرد: طی سال هایی که فعالیت های فرهنگی دانشجویی دچار رخوت شده بود شاهد تاثیرات عمیق بر بدنه دانشجویی کشور بودیم که در وقایع اخیر دیده شد.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم ادامه داد: کاستی هایی در حوزه تربیتی و فرهنگی داشتیم که امروز خود را نشان داده اما در دل این تهدیدات فرصت های زیادی وجود دارد؛ فرصت هایی که چالش ها و کم کاری ها را نشان می دهد.

کلانتری اضافه کرد: اگر در شرایط عادی کار فرهنگی انجام ندهیم، مجبوریم در شرایط غیر عادی، نامتناسب با منطق دانشگاه کار غیر فرهنگی انجام دهیم.

آخرین اخبار سرویس:

معاون وزیر علوم: نقدمنصفانه و مطالبه گری جامعه را پالایش می کند

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.