شنبه, ۵ اسفند , ۱۴۰۲
Saturday, 24 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

معرفی برگزیدگان جشنواره تلاوت‌های مجلسی در تهران و خراسان رضوی
مرحله استانی جشنواره تلاوت‌های مجلسی در استان‌های تهران و خراسان رضوی برگزار شد و برگزیدگان این استان‌ها برای حضور در مرحله کشوری معرفی شدند.
نویسنده : مهدی دادگر منبع : فارس

به گزارش خبرنگار قرآن و فعالیت‌های دینی خبرگزاری فارس مرحله استانی جشنواره تلاوت‌های مجلسی در تهران و خراسان رضوی شب گذشته در حرم امام رضا (ع) و حرم امام خمینی (ره) برگزار و برگزیدگان این استان‌ها جهت حضور در مرحله کشوری معرفی و تجلیل شدند.

این رقابت‌ها در استان خراسان رضوی از ساعت ۲۰ شب گذشته ۲۸ آذر‌ماه ۱۳۹۸ در رواق امام خمینی (ره) حرم امام رضا (ع) برگزار شد و نفرات برتر دور مقدماتی به تلاوت پرداختند که با رأی عموم مردم و هیأت نظارت جشنواره آقایان انصاری پور، شم‌آبادی و سختانلو به عنوان برگزیدگان استان جواز حضور در مرحله کشوری را بدست آوردند.

در این مراسم سیدجواد حسینی به صورت افتخاری تلاوت کرد که با استقبال بالای مخاطبان مواجه شد.

حرم مطهر امام خمینی (ره) هم شب گذشته میزبان مرحله استانی جشنواره تلاوت‌های مجلسی در تهران بود در این برنامه با رأی عموم مردم و داوران آقایان بیات، عبدی و عصمتی جواز حضور در مرحله کشوری را کسب کردند.

مرحله کشوری جشنواره تلاوت‌های مجلسی ۵ و ۶ دی‌ماه در ۵ نقطه از استان تهران برگزار و منتخبان کشور باید در جشنواره فجر تلاوت که روز ۲۷ دی‌ماه در مرکز همایش‌های برج میلاد تهران برگزار می‌شود شرکت کنند.