یکشنبه, ۱۶ بهمن , ۱۴۰۱
Sunday, 5 February , 2023

چهارشنبه، ۲۱ دی ۱۴۰۱ ساعت ۱۷:۴۰۲۰۲۳-۰۱-۱۱سیاسی رییس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از طراحی الگوِیی بر اساس شایستگی های مورد انتظار از رؤسای دانشگاه ها و اولویت های دولت و وزارت عتف خبر داد. – به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانش و فناوری […]

چهارشنبه، ۲۱ دی ۱۴۰۱ ساعت ۱۷:۴۰۲۰۲۳-۰۱-۱۱سیاسی

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، روح الله رازینی رییس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم در اجلاس رؤسای دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی، پژوهشی و فناوری از طراحی الگوی ارزیابی عملکرد رؤسای دانشگاه ها خبر داد و اعلام کرد: در اجلاسِ آتی تعدادی از رؤسای برتر دانشگاه ها بر اساس این الگو برگزیده و معرفی می شوند.

وی هدف اصلی از ارزیابی عملکردِ رؤسای دانشگاه ها را پیگیری اولویت های راهبردی وزارت عتف توسط رؤسا و جریان سازی این اولویت ها، ثبتِ تجربه و مدیریت دانش، ارج گذاری به مدیریت موفق و الگوسازی اعلام کرد و با بیان این که ارزیابی رؤسای دانشگاه ها از اولویت های مهم مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیتِ عتف بوده، اظهار داشت: این مرکز در اجلاس آتی تعدادی از رؤسای برتر دانشگاه ها را با شاخص های معین ارزیابی، انتخاب و معرفی خواهد کرد.

به گفته رییس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیتِ وزارت علوم، الگوی ارزیابی عملکرد رؤسای دانشگاه ها با رویکرد های مهمی، چون ارزیابی عملکردِ مبتنی بر شایستگی و ایجاد فرصت های برابر برای تمامی رؤسا، متناسب با

برچسب ها: دانشگاه هادانشگاهارزیابیارزیابی عملکرددانشاولویتالگو

آخرین اخبار سرویس:

معرفی رؤسای برتر دانشگاه های کشور مطابق با الگوی ارزیابی عملکرد

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.