یکشنبه, ۱۶ بهمن , ۱۴۰۱
Sunday, 5 February , 2023
معرفی نامه تسهیلات مسکن اعضای هیئت علمی فعلا صادر نمی شود

ستاد امور رفاهی اعضای هیئت علمی وزارت علوم اعلام کرد: با توجه به فرا رسیدن پایان سال و عدم ارائه تسهیلات توسط بانک ها؛ صدور معرفی نامه به بانک ها تا شروع سال جدید انجام نمی شود. – به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، ستاد […]

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، ستاد امور رفاهی اعضای هیئت علمی وزارت علوم اعلام کرد: با توجه به فرا رسیدن پایان سال و عدم ارائه تسهیلات توسط بانکها؛ ستاد امور رفاهی اعضای هیات علمی از ۱۸ دی ماه از ارائه معرفی نامه اعضای هیات علمی به بانکها برای دریافت وام مسکن معذور است.

لذا متقاضیان می توانند در سال جدید درخواستهای خود را ارائه دهند.

برچسب ها: اعضای هیئت علمیاعضای هیات علمیهیئت علمیارائه تسهیلاتتسهیلاتارائهعلمی

آخرین اخبار سرویس:

معرفی نامه تسهیلات مسکن اعضای هیئت علمی فعلا صادر نمی شود

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.