شنبه, ۱۲ اسفند , ۱۴۰۲
Saturday, 2 March , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

چابهار- ایرنا- سرپرست دانشگاه بین المللی چابهار گفت: با توجه به ماموریت سازمان منطقه آزاد این شهرستان در راستای ایفای نقش مسوولیت اجتماعی خود جهت توانمندسازی و حمایت از استعدادهای نخبگان منطقه بستر علمی با ظرفیت‌های فراوانی را ایجاد کرده است. به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه بین المللی چابهار ناصر آبروش […]

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه بین المللی چابهار ناصر آبروش روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: با توجه به سند مسوولیت‌های اجتماعی تدوین شده بر مبنای توانمندسازی و حمایت بومیان به عنوان یکی از مولفه‌های توسعه انسانی و اقتصادی در دولت تدبیر و امید در دستورکار دست اندرکاران سازمان منطقه آزاد چابهار قرار دارد که بر همین اساس حمایت از دانش‌آموزان مستعد و نخبه جنوب سیستان و بلوچستان در دبیرستان دانا و توانا وابسته به دانشگاه بین المللی این شهرستان انجام شد است.

وی افزود: این دانش آموزان مستعد از ۱۱ منطقه، چابهار، نیکشهر، کنارک، دشتیاری، قصرقند، راسک، سرباز، لاشار، بنت، فنوج و پلان هستند که هر ساله کمک هزینه تحصیلی آنان در محیط علمی دبیرستان دانا و توانا جهت فراگیری دانش اعطا می‌شود.

سرپرست دانشگاه بین المللی چابهار ادامه داد: هدف ما این است که این دانش آموزان مستعد در مسیری متفاوت و به دور از دغدغه‌های مالی جهت شکوفایی استعدادها و توانایی‌هایشان تلاش کنند.

وی تصریح کرد: با چشم‌اندازها و اهداف طراحی شده دانشگاه بین المللی چابهار و رویکرد آموزشی سازمان منطقه آزاد در بلند مدت، جایگاه دبیرستان دانا و توانا را برای بارور کردن استعدادهای نهفته دانش‌آموزان نخبه و مستعد این استان ارتقا خواهیم بخشید و رشد و توسعه پایدار را برای مردم این سرزمین به ارمغان خواهیم آورد.