شنبه, ۱۲ آذر , ۱۴۰۱
Saturday, 3 December , 2022
مهارت آفرینی در دانشگاهها توسعه یابد | معاون آموزش وزارت

معاون آموزش وزارت علوم تحقیقات و فناوری گفت: امسال ۴۵درصد افراد مجاز به انتخاب رشته در دانشگاه ها، انتخاب رشته نکردند. – قاسم عمو عابدینی امروز ۲۶ آبان ماه در نشست شورای مدیریت آموزش عالی استان که در سالن جلسات دانشگاه ارومیه برگزار شد، افزود: متقاضیان ورود به دانشگاه ها در کشور روند کاهشی دارد […]

– قاسم عمو عابدینی امروز ۲۶ آبان ماه در نشست شورای مدیریت آموزش عالی استان که در سالن جلسات دانشگاه ارومیه برگزار شد، افزود: متقاضیان ورود به دانشگاه ها در کشور روند کاهشی دارد بطوری که امسال ۴۵درصد از افراد مجاز به انتخاب رشته و ورود به دانشگاه ، انتخاب رشته نکردند.

وی با اشاره به اینکه در کشور حدود ۲۱۶۰ واحد آموزشی در کشور وجود دارد، تصریح کرد: با توجه به کاهش متقاضیان ورود به دانشگاه نیاز است آمایش در حوزه دانشگاه صورت بگیرد و برخی واحدها جهت بالا رفتن کیفیت آموزشی کشور ادغام شوند.

عمو عابدینی اظهار کرد: آذربایجان غربی باید در حوزه علم و فناوری در خط مقدم قرار گیرد و جایگاه ویژه ای داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه طرح تحول توسط دولت ابلاغ شده و برای هرمجموعه برنامه دارد و برای آموزش عالی هم برنامه ریزی شده، یاد آور شد: در طرح تحول نگرش ها در دیپلماسی علمی باید تغییر کند و نوعی خود باوری در دانشگاه های کشور ایجاد شود.

معاون آموزش وزارت علوم تحقیقات و فناوری با اشاره به اینکه هدف گام دوم انقلاب ایجاد تحول نوین اسلامی است، خاطر نشان کرد: خمیر مایه بیانیه گام دوم انقلاب درحوزه علم و فناوری و پژوهش است.