دوشنبه, ۷ اسفند , ۱۴۰۲
Monday, 26 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

مهلت ثبت‌نام در آزمون کارشناسی ارشد تمدید شد. متقاضیان می توانند در هفته اول اردیبهشت ماه از طریق سامانه ی سازمان سنجش آموزش کشور نسبت به ثبت نام برای آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ١٣٩٩ اقدام نمایند. لازم به تاکید است که ثبت‌نام منحصراً به صورت اینترنتی ار طریق سامانه ی سنجش به نشانی www.sanjesh.org […]

مهلت ثبت‌نام در آزمون کارشناسی ارشد تمدید شد.
متقاضیان می توانند در هفته اول اردیبهشت ماه از طریق سامانه ی سازمان سنجش آموزش کشور نسبت به ثبت نام برای آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ١٣٩٩ اقدام نمایند. لازم به تاکید است که ثبت‌نام منحصراً به صورت اینترنتی ار طریق سامانه ی سنجش به نشانی www.sanjesh.org انجام می پذیرد.

رشته های ارشد دانشگاه بین المللی چابهار

مهندسی فناوری اطلاعات-تجارت الکترونیک – کد رشته (۱۲۷۶)
مدیریت کسب و کار گرایش مالی – کد رشته (۱۱۴۸)
مدیریت بازرگانی-بازاریابی – کد رشته (۱۱۴۲)
برنامه ریزی آمایش سرزمین – کد رشته (۱۱۱۰۲)
عمران- سازه – کد رشته (۱۲۶۴)
حقوق تجارت بین الملل – کد رشته (۱۱۲۶)
تکنولوژی آموزشی – کد رشته (۱۱۱۷)
مدیریت مالی – کد رشته (۱۱۴۲)
مهندسی عمران-مدیریت ساخت – کد رشته (۱۲۶۴)
جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۰۵۴۳۵۳۱۴۳۱۰ و یا ۰۹۳۰۱۴۵۰۰۴۰ تماس حاصل فرمایید .
امور آموزش و تحصیلات تکمیلی