چهارشنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۰
Wednesday, 1 December , 2021
نام سه عضو هیات علمی دانشگاه گلستان در بین ۲ درصد دانشمندان برتر جهان قرار گرفت

براساس جدیدترین رتبه بندی اعلام شده توسط دانشگاه استنفورد، سه عضو هیات علمی دانشگاه گلستان در بین ۲ درصد دانشمندان برتر جهان در سال ۲۰۲۱ قرار گرفتند. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه گلستان، بر اساس پژوهشی که توسط دانشمندان دانشگاه استنفورد بر روی داده‌های اسکوپوس انجام شده است، […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه گلستان، بر اساس پژوهشی که توسط دانشمندان دانشگاه استنفورد بر روی داده‌های اسکوپوس انجام شده است، فهرست ۱۰۰ هزار دانشمند پر استناد در تمامی رشته‌ها و نیز ۲ د رصد برتر حوزه‌های علمی شناسایی و معرفی شدند که سه عضو هیات علمی دانشگاه گلستان در فهرست دو درصد دانشمندان برتر جهان قرار گرفتند.

این پژوهش، دانشمندان را در پنج حوزه موضوعی اصلی، ۲۲ حوزه موضوعی فرعی و ۱۷۶ رشته بر اساس شاخص های استنادی استاندارد طبقه‌بندی کرده است. همچنین شرط ورود پژوهشگران به فرآیند رتبه‌بندی انتشار حداقل پنج مقاله بود که در مجموع تقریباً هشت میلیون دانشمند مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفتند که در لیست نهایی علاوه بر صد هزار نفر برتر، دو درصد برتر هر حوزه موضوعی نیز به فهرست اضافه شد.

گفتنی است دکتر قاسم بهلکه و دکتر محمد‌صالح شفیعیان اعضای هیات علمی گروه آموزشی مهندسی شیمی دانشکده فنی و مهندسی علی آباد کتول و دکتر سیدمحمد جواد حسینی کهساری عضو هیات علمی گروه آموزشی مهندسی مکانیک دانشکده فنی و مهندسی گرگان دانشگاه گلستان در فهرست دو درصد دانشمندان برتر دنیا در سال ۲۰۲۱ قرار گرفتند.

شایان ذکر است، نتایج این پژوهش در مجله Plos Biology در مقاله‌ای منتشر شده است که علاقه‌مندان جهت مشاهده نتایج می توانند از طریق لینک زیر به این مقاله دسترسی پیدا کنند.

“August 2021 data-update for “Updated science-wide author databases of standardized citation indicators

ر.ا ۵۲/ س.ر ۶۲