یکشنبه, ۷ آذر , ۱۴۰۰
Sunday, 28 November , 2021
نام ۴ عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی ارومیه در فهرست دانشمندان ۲ درصد پراستناد اسکوپوس در سال ۲۰۲۱

نام ۴ نفر از استادان دانشگاه صنعتی ارومیه در فهرست دانشمندان پراستناد ۲ درصد برتر دنیا در سال ۲۰۲۱ در پایگاه استنادی اسکوپوس به چشم می خورد. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه صنعتی ارومیه، در این فهرست که تا آگوست ۲۰۲۱ براساس میزان استنادات علمی به مقالات معتبر […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه صنعتی ارومیه، در این فهرست که تا آگوست ۲۰۲۱ براساس میزان استنادات علمی به مقالات معتبر منتشرشده تا پایان سال ۲۰۲۰ بروزرسانی شده است، نام دکتر وحید زارع، دانشیار پیشین گروه مهندسی مکانیک دانشکده انرژی‌های تجدیدپذیر، دکترهاشم عمرانی، دانشیار گروه مهندسی صنایع دانشکده فناوری‌های صنعتی، دکترعزالدین بخت آور، دانشیار گروه مهندسی معدن دانشکده محیط زیست، و دکتر سپهر رازی، استادیار گروه مهندسی اپتیک و لیزر دانشکده فناوری‌های صنعتی، از دانشگاه صنعتی ارومیه به عنوان ۲ درصد دانشمندان پراستناد جهان به چشم می خورد.

این فهرست که نتیجه یک پژوهش در دانشگاه استنفورد است با بررسی ۲۱ رشته به عنوان شاخه اصلی و ۱۷۵ زیرشاخه تخصصی، به معرفی ۱۰۰۰۰۰ دانشمند پراستناد جهان با عنوان لیست دانشمندان ۲ درصد برتر پراستناد جهان در سال ۲۰۲۱ بر اساس استنادات اسکوپوس در سال ۲۰۲۰ می پردازد.

در این فهرست، پارامترهای متعددی بر روی مقالات منتشره در پایگاه استنادی اسکوپوس از سال ۱۹۶۰ تا ۲۰۲۰ میلادی مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفته است که از جمله آن می توان به تعداد مقالات و تعداد ارجاعات به مقالات شامل یا بدون خوداستنادی نویسنده، تعداد مقالات تک نویسنده، درصد استناد نویسندگان به مقالات خود، رنکینگ دانشمندان در حوزه‌های تخصصی و معرفی حوزه تخصصی نویسندگان، اشاره کرد.

علاوه بر فهرست دانشمندان پراستناد در بررسی تجمیعی مقالات در سال‌های گذشته، لیست دانشمندان پراستناد جهان در سال ۲۰۲۰ نیز گزارش شده است که در آن فهرست نیز نام دکتر وحید زارع، عضو هیئت علمی پیشین گروه مهندسی مکانیک دانشکده انرژی های تجدیدپذیر به چشم می خورد.

گفتنی است لینک دسترسی به فهرست دانشمندان پراستناد جهان در سال ۲۰۲۱ در پایگاه اسکوپوس:

https://elsevier.digitalcommonsdata.com/datasets/btchxktzyw/ ۳ قابل دسترسی می باشد.

ل.س ۴۲/ س.ر ۶۲