یکشنبه, ۱ خرداد , ۱۴۰۱
Sunday, 22 May , 2022
نخبه پژوهشگران برتر سال ۱۴۰۰ دانشگاه بجنورد اعلام شد

نخبه پژوهشگران برتر سال ۱۴۰۰ از دانشگاه بجنورد هم‌زمان با هفته پژوهش و فناوری اعلام شد. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه بجنورد، پس از بررسی پرونده‌های ارسالی به بنیاد نخبگان در گروه‌های مختلف، دکتر مجید الهی شیروان عضو هیأت علمی گروه آموزشی زبان‌های خارجی، دکتر عاطفه صداقتی عضو […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه بجنورد، پس از بررسی پرونده‌های ارسالی به بنیاد نخبگان در گروه‌های مختلف، دکتر مجید الهی شیروان عضو هیأت علمی گروه آموزشی زبان‌های خارجی، دکتر عاطفه صداقتی عضو هیأت علمی گروه آموزشی مهندسی شهرسازی و دکتر امین امیری دلوئی عضو هیأت علمی گروه آموزشی مهندسی مکانیک از دانشگاه بجنورد با کسب امتیازات لازم، به عنوان نخبه پژوهشگر برتر سال ۱ ۴ ۰۰ بنیاد نخبگان استان خراسان شمالی انتخاب شدند.

ل.س ۴۲/ س.ر ۶۲