پنج شنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۱
Thursday, 1 December , 2022
نخبگان ایرانی مقیم خارج برای گذراندن دوره های پسادکتری به کشور می آیند

یکشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۰۹:۴۰۲۰۲۲-۱۰-۳۰دانش معاون پژوهشی وزیر علوم از حضور نمایندگان انجمن های علمی در کمیته برنامه ریزی آموزش وزارت علوم برای تحولات محتوای درسی و تشکیل دبیرخانه های استانی برای تحقق ماموریت گرایی دانشگاه ها خبر داد. – پیمان صالحی معاون پژوهشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در گفت […]

یکشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۰۹:۴۰۲۰۲۲-۱۰-۳۰دانش

– پیمان صالحی معاون پژوهشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در گفت وگو با خبرنگار ایلنا در مورد بومی سازی پژوهش های دانشگاهی و اجرای طرح ماموریت گرایی در دانشگاه ها توضیح داد: ماموریت گرایی یعنی هر دانشگاهی براساس موقعیت جغرافیایی، علمی، داشته ها و زیرساخت هایش، ماموریت ویژه ای علاوه بر ماموریت ذاتی خودش داشته باشد.

به عنوان مثال اگر به دانشگاهی کنار آبی می گوییم و ماموریتش شیلات است، معنایش این نیست که نباید در حوزه دیگری کار کند بلکه ماموریت اصلی اش در آن حوزه است.

صالحی تصریح کرد: در جلسات متعددی که با استانداران و وزیر محترم کشور داشتیم، پیشنهاد دادیم در هر استان دبیرخانه ای وجود داشته باشد و دبیرش دانشگاه مادر استان باشد.

با ریاست استانداران و دبیری دانشگاه معین هر استان، کمیته ای تشکیل شود و مکاتباتش را هم انجام داده ایم تا ماموریت گرایی به کمیته ای که در استان ها با ریاست استانداران تشکیل می شود، سپرده خواهد شد.

معاون پژوهشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افزود: اقدامات این طرح در حال انجام است و هر استان بر اساس شیوه ای متناسب ک

آخرین اخبار سرویس:

نخبگان ایرانی مقیم خارج برای گذراندن دوره های پسادکتری به کشور می آیند

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.