جمعه, ۱۰ تیر , ۱۴۰۱
Friday, 1 July , 2022
نخستین خودروی دانش بنیان کشور در تبریز تولید می‌شود

رییس پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی از فراهم شدن مقدمات تولید نخستین خودروی دانش بنیان کشور در تبریز خبر داد. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی، عبدالرضا واعظی اظهار داشت: بعد از دستور مقام معظم رهبری مبنی بر دانش‌بنیان شدن صنعت خودرو و […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی، عبدالرضا واعظی اظهار داشت: بعد از دستور مقام معظم رهبری مبنی بر دانش‌بنیان شدن صنعت خودرو و گلایه‌های ایشان از کیفیت پایین خودروهای تولیدی در کشور، پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی از اواخر سال گذشته یک ایده ملی را کلید زده است.
وی افزود: با توجه به صدور این دستور و قطب بودن تبریز در حوزه خودروسازی کشور تلاش می‌کنیم از این فضا برای به کارگیری ظرفیت‌های آذربایجان شرقی در این بخش و توان شرکت‌های دانش بنیان کشور برای طراحی، ساخت و تولید نخستین خودروی دانش‌بنیان کشور استفاده کنیم.
رییس پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی با بیان اینکه متاسفانه خودروسازها از حمایت‌های چند ساله مقام معظم رهبری سؤاستفاده کرده‌اند، گفت: این حمایت‌ها به معنی اخذ وام ها و تسهیلات کلان دولتی برای تولید خودروهای بی‌کیفیت نبوده و این نهایت ظلم در حق مردم و جفا نسبت به مقام معظم رهبری است.
وی خاطر نشان کرد: البته خوشبختانه اکنون این تابو شکسته و شرکت‌های دانش‌بنیان جرأت پیدا کرده‌اند که فضای دوقطبی و رانتی خودروسازی را بر هم بزنند و خودرویی جدید و ملی به معنای واقعی را معرفی کنند.
واعظی اظهار داشت: آقایانی که اکنون می‌گویند آیینه بغل سمند را نداریم، سال‌ها مدعی بودند که موتور ملی تولید می کنند و سمند خودروی ملی است ولی در فضای تحریمی مشخص شد که حتی آیینه بغل آن نیز ملی نیست در حالی که باید پرسید کشوری که تا این حد در صنایع موشکی و هسته‌ای، بیوتکنولوژی، نانو تکنولوژی و لیزر پیشرفت داشته، توان تولید یک خودروی با کیفیت را ندارد؟
وی افزود: از فرمایشات رهبری در خصوص دانش بنیان شدن خودروسازی و شعار سال این اجازه را گرفتیم تا در تصمیم سال گذشته خود راسخ تر شویم و در همین راستا با انجمن قطعه سازان تبریز و دو سرمایه‌گذار نیز برای تولید نخستین خودروی دانش بنیان کشور صحبت کرده ایم.
رئیس پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی خاطر نشان شد: مقدمات این کار فراهم شده و در سال جدید موضوع تولید نخستین خودروی دانش بنیان کشور را جدی تر دنبال خواهیم کرد و قطعه سازان نیز وعده تولید بیشتر قطعات این خودرو در تبریز را داده اند.
واعظی گفت: با توجه به ظرفیت موجود در این شهر امسال این پروژه کلید خواهد خورد و هر چند شاید تولید چنین خودرویی فرآیندی چندین ساله را طی کند اما تلاش می کنیم در سالی که از سوی رهبری بنام تولید دانش بنیان نامگذاری شده، این کار را آغاز کنیم.