سه شنبه, ۳ خرداد , ۱۴۰۱
Tuesday, 24 May , 2022
نخستین رویداد کارآفرینی از ایده تا بازار مدیریت پسماند برگزار می‌شود

نخستین رویداد کارآفرینی از ایده تا بازار مدیریت پسماند با محوریت مدیریت پسماند، مهندسی پسماند، اقتصاد پسماند و فرهنگ و آموزش در بهمن‌ماه سال جاری توسط پارک علم و فناوری البرز برگزار می‌شود. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از پارک علم و فناوری البرز، مهندس مهدی عباسی در نشست حضوری […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از پارک علم و فناوری البرز، مهندس مهدی عباسی در نشست حضوری و مجازی مدیریت پسماند که چندی پیش با حضور مسئولان دستگاه‌ها و اساتید برجسته دانشگاهی برگزار شد اعلام کرد: پارک علم و فناوری البرز یکی از اولویت‌های اصلی خود را مدیریت پسماند قرار داده و آمادگی لازم جهت راه‌اندازی کارخانه نوآوری مدیریت پسماند کشور را دارد و در این زمینه تلاش می‌کند به قطب مدیریت پسماند در کشور تبدیل شود.

رئیس پارک علم و فناوری البرز تاکید کرد: پارک علم و فناوری البرز به همراه برخی واحدها و شرکت‌های دانش بنیان همکاری خوبی را در زمینه مدیریت پسماند و راه‌اندازی کارخانه نوآوری پسماند آغاز کرده‌اند و در این زمینه همکاری‌های خوبی با دستگاه‌های مختلف استان آغاز شده است.

بر اساس این گزارش، مهلت ارسال ایده ها به نخستین رویداد کارآفرینی از ایده تا بازار مدیریت پسماند ۲۰ بهمن ماه ۱۴۰۰ است و این رویداد همراه با اعطای جوایز نقدی در بخش‌های مختلف برگزار می‌شود.

گفتنی است علاقمندان می‌توانند به لینک ثبت نام و ارسال ایده ها: evnd.co/HrcMD مراجعه و یا برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۰۹۱۲۸۶۶۹۶۱۲ تماس حاصل فرمایند.