یکشنبه, ۵ تیر , ۱۴۰۱
Sunday, 26 June , 2022
نخستین نشست روسای دانشگاه‌های استان سمنان با حضور مسئولان ارشد استان برگزار شد

نخستین نشست روسای دانشگاه‌ها و روسای دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های این استان با حضور استاندار سمنان و نماینده ولی فقیه در این استان و به میزبانی دانشگاه سمنان برگزار شد. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه سمنان، نماینده ولی فقیه در استان سمنان و امام […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه سمنان، نماینده ولی فقیه در استان سمنان و امام جمعه سمنان در این نشست بر تقویت امید آفرینی و هویت بخشی دانشگاه و دانشگاهیان و انتقال آن به دانشجویان به عنوان بدنه اصلی دانشگاه تاکید کرد.

حجت الاسلام والمسلمین مطیعی نشاط علمی در بین دانشجویان و دانش آموزان با حضوری شدن مراکز آموزشی را یادآور شد و گفت: با توجه به تعطیلی دوساله دانشگاه‌ها، کار جهادی و عظیمی از سوی مسئولان دانشگاه‌ها برای از سر گیری آموزش حضوری صورت گرفته که امیدواریم مشکلاتی که در این جلسه از سوی روسای دانشگاه‌ها مطرح شد، درترم آینده به صورت کامل برطرف شود.

نماینده ولی فقیه در استان سمنان اظهار داشت: جلسات وحدت حوزه و دانشگاه باید به صورت کاربردی و مفید با همکاری نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه ها تقویت شود و برای اجرای برنامه‌های فرهنگی در دانشگاه‌ها برنامه‌ریزی‌های موثر و عملیاتی انجام شود.

استاندار سمنان نیز در این نشست با بیان اینکه یکی از محورهای اصلی و عملیاتی بمنظور تحقق شعار سال، دانشگاهها و مراکز رشد و فناوری هستند گفت: باید در حوزه تولید دانش بنیان بصورت ویژه گام برداشته و بمنظور اشتغال فارغ التحصیلان تلاش کنیم.‌

سیدمحمدرضا هاشمی گفت: دغدغه مطرح شده توسط روسای دانشگاه‌های استان، بصورت ویژه در کمیسیون دانشجویی استان بررسی و پیگیری خواهد شد.‌

استاندار سمنان با بیان اینکه ۴۵ درصد فارغ التحصیلان دانشگاهی پس از فراغت از تحصیل بیکار هستند افزود: باید با استفاده از ظرفیت و حمایت از شرکت‌های دانش بنیان در جهت اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاهی و مهارت‌آموزی آنان اقدام کرد، ضمن اینکه رشته های تحصیلی مطابق با نیازهای استان تدوین شود.

مهندس هاشمی افزود: باید پایان‌نامه‌های دانشگاه‌ها نیز در راستای رفع مشکلات و نیازهای استان تدوین شود

استاندار سمنان همچنین از اختصاص ۴۳۸ میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافته به دانشگاه‌های استان در سفر ریاست جمهوری به استان سمنان خبر داد و گفت: تاکنون ۱۵۰ میلیارد تومان آن به صورت ۱۰۰ درصد تخصیص یافته است.

رئیس دانشگاه معین استان و رئیس دانشگاه سمنان نیز در این نشست گفت: این نشست به منظور بررسی نقش دانشگاه‌ها در تحقّق حداکثری شعار سال و همفکری در خصوص مسائل جاری دانشگاه‌ها و وضعیت کارگروه آموزشی، پژوهشی و فناوری استان برگزار شد

دکتر مسعود نصیری زرندی با بیان اینکه این نشست، نخستین نشست با حضور روسای دانشگاه و رؤسای نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان است که برگزار شد گفت: در این نشست گزارشی از مسائل جاری دانشگاه‌ها و وضعیت از سر گیری آموزش حضوری و مشکلات دانشگاه‌ها مطرح و مقرر شد مشکلاتی از قبیل کمبود خوابگاه‌ها و مشکلات سلف سرویس در کمیسیون دانشجویی مطرح و تصمیمات لازم اتخاذ شود.

دکتر نصیری با بیان اینکه برنامه‌ریزی برای تحقق نامگذاری سال نیز از دیگر موارد مطرح شده در این نشست بود افزود: ارتقای سطح پژوهشی دانشگاه‌ها و شرکت‌های دانش بنیان و نیز افزایش اعتبار در این زمینه نیز در این جلسه با حضور مسئولان ارشد استان مورد بررسی قرار گرفت.

رئیس دانشگاه سمنان اظهار داشت: در این جلسه همچنین در خصوص استفاده از ظرفیت دانشجویان در زمینه اجرای اردوهای جهادی بحث و تبادل نظر شد.

به گفته وی؛ به منظور پیگیری و ادامه روند بررسی مشکلات دانشگاه‌ها و تحقق نامگذاری سال مقررشد این جلسه به صورت مداوم برگزار شود.

رئیس دانشگاه سمنان یکی از مشکلات دانشگاه‌ها را مشکلات مالی دانست و گفت: کمبود خوابگاه در همه دانشگاه‌ها ار جمله در دانشگاه سمنان وجود دارد که باید تدابیر لازم برای حل این مشکل در ترم تحصیلی آینده اندیشیده شود.

دکتر نصیری با بیان اینکه ۸۸ درصد دانشجویان دانشگاه سمنان بعد از اعلام ستاد ملی کرونا مبنی بر از سرگیری آموزش حضوری در محیط دانشگاه حاضر شده اند خاطر نشان کرد: با فراهم سازی زمینه لازم بعد از دو سال کرونایی آموزش حضوری به ۱۰۰ درصد می‌رسد.

حجت الاسلام کهساری رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان سمنان نیز در این نشست خدمت رسانی مناسب به مردم از سوی مسئولان را یادآور شد و گفت: ارتباط دانشگاه‌ها با بخش اجرایی کشور باعث شناسایی مشکلات این مراکز علمی و بررسی و رفع این مشکلات خواهد شد.

حجت الاسلام ذوالفقاری لقب مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه سمنان نیز در این نشست خواستار افزایش بودجه به منظور برنامه ریزی برای اجرای برنامه‌های فرهنگی برای دانشجویان شد.

همچنین در این نشست دکترسیف اله سعدالدین معاون پژوهش و فناوری دانشگاه سمنان نیز گزارشی از وضعیت کارگروه آموزشی، پژوهشی و فناوری و نوآوری در استان ارائه کرد و گفت: اختصاص بخشی از بودجه تبصره ۹ به حمایت مالی از پایان نامه ها و رساله های کارشناسی ارشد و دکتری با موضوع نیازمندی های تحقیقاتی دستگاه‌های اجرایی و نیز اختصاص بخشی از بودجه این تبصره برای انجام فرصت های مطالعاتی اعضای هیئت علمی در راستای اولویت تحقیقاتی دستگاه‌های اجرایی از جمله پیشنهادات برای تقویت بخش پژوهش و فناوری و قرار دادهای پژوهشی است.

نادر مالکی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان سمنان هم با اشاره به اختصاص اعتبار مطلوب در سفر ریاست جمهوری به دانشگاه‌های استان تاکید کرد: پروژه های پژوهشی پیشنهادی پژوهشگران باید مسئله محور و کاربردی و در راستای حل مشکلات استان باشد و به تولید دانش بنیان و اشتغال آفرینی ختم شود.

بخشیان فرمانده ناحیه بسیج دانشجویی استان سمنان نیز در این نشست با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری درخصوص توسعه اعزام گروه های جهادی و نیز گفتمان سازی این حرکت و خدمت رسانی گسترده به مردم گفت: می توان از ظرفیت های دانشگاهی استان در جهت تحقق این هدف استفاده و با شناسایی مناطق محروم و نیازمند از ظرفیت گروه های دانشجویی و اساتید برای خدمت رسانی به آنها استفاده کرد.

همچنین در این نشست دکتر قدس و دکتر شیبانی روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی سمنان و شاهرود نیز بر تکمیل واکسیناسیون کرونا با توجه به از سر گیری آموزش حضوری دانشگاه ها تاکید کردند.

گفتنی است در این نشست روسای دانشگاه‌های استان مسائل و مشکلات خود را پیرامون مسائل مختلف از جمله ازسر گیری آموزش حضوری دانشگاه‌ها مطرح کردند.