چهارشنبه, ۲۸ اردیبهشت , ۱۴۰۱
Wednesday, 18 May , 2022
نشست توسعۀ همکاری‌های پژوهشی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و ارتش جمهوری اسلامی ایران برگزار شد

با هدف گسترش همکاری های مشترک علمی، پژوهشی و آموزشی، جلسه مشترکی با حضور دکتر سید سروش قاضی نوری، رئیس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و امیر خلعت‌بری، جانشین معاونت علوم، تحقیقات و فناوری ارتش و جمعی از مسئولان دانش و پژوهش ارتش، و مدیران مرکز تحقیقات برگزار شد. به گزارش اداره کل روابط عمومی […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، در راستای اجرایی سازی تفاهم‌نامۀ منعقد شده بین مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و ارتش جمهوری اسلامی ایران نشست مشترکی برگزار شد.در ابتدای این نشست دکتر قاضی نوری ضمن اشاره به جایگاه مرکز به عنوان کانون تفکر در زمینۀ سیاست‌پژوهی و سیاست‌سازی، حوزۀ فناوری‌‌های نو و نوآوری را موضوع مهمی در عرصه نظامی برشمرد.

وی اجرایی شدن مفاد تفاهم نامه را امری ضروری دانست و اظهار امیدواری کرد این همکاری مشترک برای کشور منشاء اثر خیر باشد.

در ادامه دکتر باقری، مدیر شبکه سیاست‌پژوهی علم، فناوری و نوآوری مرکز به معرفی مرکز، فعالیت‌ها و توانمندی‌های موجود پرداخت، و تعدادی از مدیران مرکز نیز بخشی از توانمندی‌های علمی و فناورانۀ گروه‌های پژوهشی مرکز را معرفی کردند.

در این نشست همچنین کارگاهی با موضوع مطالعات آینده علم و فناوری در خدمت امنیت ملی و ارتقاء توان تدافعی با سخنرانی دکتر رضا حافظی، عضو هیات علمی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و کارگاه آموزشی با موضوع از جهان بسته تا کیهان بی کران، فناوری کاوی به مثابه روش شناسی گذار به آینده با سخنرانی دکتر سعید روشنی پژوهشگر پسا دکتری مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برگزار شد.

امیر خلعت‌بری و مسئولان دانش و پژوهش ارتش نیز در ادامه ضمن تأکید بر اهمیت داشتن نگاه آینده نگرانه به فناوری‌‌های نوین در حوزۀ نظامی در کنار بهره‌‌برداری از تجارب تاریخی در گذشته، به زمینه‌‌های مشترک برای همکاری‌‌های آتی اشاره کردند.

دکتر قاضی نوری در پایان ضمن جمعبندی موارد مطرح شده، آمادگی مرکز برای گسترش همکاری‌ها با ارتش را اعلام کرد.