یکشنبه, ۷ آذر , ۱۴۰۰
Sunday, 28 November , 2021
نشست روسای فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی و فدراسیون نجات غریق و غواصی برگزار شد

رئیس فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی با رئیس فدراسیون نجات غریق و غواصی در خصوص برنامه‌ریزی و چگونگی افزایش همکاری‌های مشترک دیدار و گفت‌وگو کردند. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی، به منظور هماهنگی لازم در خصوص تعامل و همکاری‌های مشترک، هادی بشیریان رئیس فدراسیون ملی ورزش‌های […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی، به منظور هماهنگی لازم در خصوص تعامل و همکاری‌های مشترک، هادی بشیریان رئیس فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی با مهدی حیدری رئیس فدراسیون نجات غریق و غواصی و دکتر مسعود جوکار رئیس هیات ورزش‌های دانشگاهی استان البرز دیدار و گفت و گو کردند.

هادی بشیریان در این نشست ضمن استقبال از همکاری و انعقاد تفاهم‌نامه با فدراسیون نجات غریق و غواصی گفت: استفاده از ظرفیت و توانمندی دو فدراسیون و تجربیات فدراسیون نجات غریق برای توسعه هرچه بیشتر این رشته در ورزش دانشگاهی ارزشمند است.

رئیس فدراسیون ورزش دانشگاهی اظهار داشت: دو فدراسیون با توانایی‌هایی که در اختیار دارند می‌توانند به یکدیگر کمک کنند.، ما نیز برای برگزاری رویدادهای ورزش دانشگاهی با همکاری و همراهی فدراسیون نجات غریق و هیات‌های استانی آمادگی داریم در گام نخست مسابقه چند جانبه را بین بخش‌های مختلف با همکاری فدراسیون برگزار کنیم.

در ادامه حیدری گفت: این فدراسیون در رشته‌های نجات غریق، غواصی و آب درمانی فعالیت دارد و اولویت فدراسیون پیش‌گیری از غرق شدن و کاهش تعداد غرق شدگان در کشور از طریق آموزش است و ما میتوانیم به دانشجویان، خصوصاً دانشجویان رشته تربیت بدنی، دوره های آموزشی را با همکاری دو فدراسیون آموزش دهیم.

رئیس فدراسیون نجات غریق و غواصی افزود: با امضاءتفاهم نامه، همکاری دو فدراسیون بیشتر خواهد شد و هیات‌های استانی میتوانند همکاری مشترک را در امور آموزشی و مسابقات داشته باشند.

در ادامه دکتر جوکار گفت: با همکاری دو فدراسیون میتوان کا‌رهای پژوهشی در قالب پایان نامه‌ها در اختیار دانشجویان قرار بگیرد و دانشجویان تربیت بدنی پس از گذراندن واحد نجات غریق در دانشگاه‌ها می توانند در شهرهای خودشان مشغول به کار شوند.

وی یادآورشد: هیات ورزش‌های دانشگاهی استان البرز آمادگی میزبانی مسابقات نجات غریق کشوری را دارد.

در این نشست دکترعلی پورمقبلان رئیس هیات نجات غریق استان تهران، دکتر کریمی مسئول امور مسابقات و علیرضا مرادی، مدیر روابط عمومی و امور فرهنگی فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی نیز حضور داشتند.

ر.ا ۵۲/ س.ر ۶۲