یکشنبه, ۲۵ مهر , ۱۴۰۰
Sunday, 17 October , 2021
«تولید، پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها»
جستجو
نشست ماموریت‌محوری و پاسخگویی به نیازهای کشور در حوزه صنایع غذایی
1

با حضور دکتر غلامحسین رحیمی، معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری،نشست ماموریت‌محوری و پاسخگویی به نیازهای کشور در حوزه صنایع غذایی به صورت مجازی برگزار شد. به گزارش اداره‌کل روابط عمومی وزارت علوم، در این نشست دکتر رحیمی با تاکید بر تقویت ارتباط دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور با جامعه و صنعت، […]

پ
پ


با حضور دکتر غلامحسین رحیمی، معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری،نشست ماموریت‌محوری و پاسخگویی به نیازهای کشور در حوزه صنایع غذایی به صورت مجازی برگزار شد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی وزارت علوم، در این نشست دکتر رحیمی با تاکید بر تقویت ارتباط دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور با جامعه و صنعت، این مهم را یکی از ملزومات اصلی در مسیر ماموریت محوری دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور قلمداد کرد.

وی با تاکید بر توسعه روابط دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها با صنایع غذایی کشور، پنج محور اصلی افزایش برنامه‌های بازدید دانشگاه و پژوهشگاه‌های کشور از صنایع غذایی و هلدینگ‌های مرتبط، تشکیل کارگروه مشترک بین وزارت علوم و دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها با هلدینگ های اصلی صنایع غذایی کشور، انجام مطالعات برای تشکیل قطب‌های علمی و فناوری در دانشگاه‌ها در حوزه صنایع غذایی، تعریف طرح‌های کلان فناوری در حوزه صنایع غذایی با کمک و پشتیبانی شورای عالی عتف و بالاخره ایجاد مراکز تحقیق و توسعه وابسته به بنگاه های بزرگ حوزه صنایع غذایی در دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشوررا به عنوان پیشران توسعه ارتباطات این دو حوزه معرفی کرد.

دکترمحمدسعید سیف مدیرکل ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز در این نشست گفت: در سال‌های اخیر روش‌ها و فعالیت‌های مختلفی در جهت ماموریت‌گرایی دانشگاه‌ها در ستاد وزارت دنبال شده که از جمله آن‌ها می‌توان به طرح های مزیت استانی، همکاری با وزارت نفت، همکاری با بنیاد مستضعفان، انعقاد تفاهم‌نامه با شهرک‌های صنعتی، همکاری با بنیاد ملی نخبگان و معاونت علمی ریاست جمهوری و همکاری با سازمان حفاظت محیط زیست اشاره کرد.

وی افزود: برگزاری نشست‌های تخصصی در حوزه‌های مختلف می‌تواند در شناسایی نیازهای صنایع و همچنین توانمندی دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور مفید بوده و زمینه‌های همکاری و هم‌افزایی را گسترش دهد.

این نشست با حضور دکتر قدیر رجب زاده رئیس موسسه علوم پژوهشی و صنایع غذایی، دکترحمیدرضا شیران مدیرعامل شرکت مادرتخصصی صنایع غذایی سینا و دکتر بهزاد معین مدیرعامل شرکت توسعه دانش بنیان سینا برگزار شد.

ل.س ۴۲/ ر.ب ۴۵ ‌‌‌‌‌



Source link

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.