شنبه, ۳۱ اردیبهشت , ۱۴۰۱
Saturday, 21 May , 2022
نشست مشترک معاونان وزرای علوم و جهاد کشاورزی با سرپرست و مدیران دانشگاه گیلان

نشست هم‌اندیشی معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی با هیأت رئیسه دانشگاه گیلان و مدیران و نخبگان دانشگاهی در بخش کشاورزی، با هدف بررسی زمینه‌های همکاری مشترک این سازمان و مراکز تحقیقاتی کشاورزی با دانشگاه گیلان و همچنین شناسایی […]

نشست هم‌اندیشی معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی با هیأت رئیسه دانشگاه گیلان و مدیران و نخبگان دانشگاهی در بخش کشاورزی، با هدف بررسی زمینه‌های همکاری مشترک این سازمان و مراکز تحقیقاتی کشاورزی با دانشگاه گیلان و همچنین شناسایی و حل چالش‌های موجود بخش کشاورزی استان، در دانشگاه گیلان برگزار شد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه گیلان، در این نشست دکتر علی خیرالدین، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و ابراز خرسندی از حضور در دانشگاه گیلان، انگیزه این نشست را تأکید ریاست جمهور در سفر اخیر استانی به گیلان و تأکید بر رفع مشکلات کشاورزی و استفاده از ظرفیت دانشگاه در این زمینه دانست.

وی در ادامه استان گیلان را دارای ظرفیت بالایی در حوزه نوآوری و فناوری به ویژه در بخش کشاورزی دانست و خواستار فعال شدن این ظرفیت شد.

دکتر خیرالدین در ادامه و با تأکید بر کشاورزی مبتنی بر دانش خواستار آسیب‌شناسی وضع موجود و ارائه نقشه راهی برای رفع مشکلات در این بخش شد.

معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با پیشنهاد تشکیل کمیته‌ای سه نفره متشکل از نماینده وزارت جهاد کشاورزی، نماینده وزارت علوم و نماینده دانشگاه خواستار پیگیری مسائل مطرح شده و تصمیمات اخذ شده شد.

دکتر خیرالدین در ادامه ایجاد مراکز نوآوری در دانشکده‌ها را از اقدامات مفیدی دانست که می‌تواند به مرور زمان به مرکز رشد و در نهایت به پردیس علم و فناوری تبدیل شود.

دکتر سیدمجتبی خیام نکویی معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و ابراز خرسندی از حضور در دانشگاه گیلان، تأمین امنیت غذایی کشور را مستلزم تعامل بیشتر دستگاه‌های اجرایی کشور دانست و نقش مجموعه‌های آموزش عالی را در این زمینه برجسته دانست.

دکتر خیام نکویی در ادامه عدم تربیت نیروی انسانی دانشگاهی متناسب با نیاز جامعه را از عمده‌ترین دلایل عدم اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی دانست و با توجه به ظرفیت استان گیلان در زمینه‌های کشاورزی خواستار در اولویت قرار گرفتن مشکلات کشاورزی استان در دانشگاه شد.

وی در ادامه استفاده بهینه از تجهیزات موجود و به کار گرفتن دانش و فناوری را باعث ایجاد انقلابی در بهره‌وری محصولات کشاورزی دانست و شرایط امروز جامعه و نگاه مدیران عالی کشور در این حوزه را نگاهی تعاملی و مثبت ارزیابی کرد.

دکتر فرید نجفی سرپرست دانشگاه گیلان در این نشست ضمن خیر مقدم به معاونان وزاری علوم و جهاد کشاورزی به معرفی دانشگاه گیلان و ظرفیت‌های موجود پرداخت.

دکتر نجفی ابراز امیدواری کرد دانشگاه گیلان بتواند با همکاری با مراکز کشاورزی استان نقش بسزایی در رشد و توسعه استان گیلان در زمینه کشاورزی داشته باشد.

گفتنی است در این نشست سایر مدیران دانشگاهی و استانی نیز به بیان نظرات خود پرداختند.