سه شنبه, ۳ خرداد , ۱۴۰۱
Tuesday, 24 May , 2022
نشست مشترک وزیر علوم با مجمع نمایندگان استان خراسان رضوی

وزیر علوم تحقیقات و فناوری در ادامه سفر خود به استان خراسان رضوی، با مجمع نمایندگان مردم این استان در مجلس شورای اسلامی دیدار و گفت‌وگو کرد. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، در این نشست که دکتر مرتضی فرخی معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم و همچنین دکتر علی شمسی‌پور مدیرکل […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، در این نشست که دکتر مرتضی فرخی معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم و همچنین دکتر علی شمسی‌پور مدیرکل حوزه وزارتی نیز حضور داشتند، مسائل آموزش عالی استان خراسان رضوی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و وزیر علوم و نمایندگان حاضر در نشست دیدگاه‌های خود را در خصوص مسائل و مباحث مرتبط با دانشگاه‌های کشور و منطقه خراسان مطرح کردند.

دکتر زلفی گل در این نشست با تاکید بر اینکه بهترین نوع سرمایه‌گذاری برای حل مشکلات کشور چه در سطح ملی و چه در سطح استانی و منطقه‌ای سرمایه گذاری در دانش و پژوهش است از نگاه مثبت نمایندگان به این موضوع قدردانی کرد و خواهان توجه بیشتر به بحث آموزش عالی در بودجه‌های سالانه و همچنین در برنامه های توسعه به ویژه برنامه هفتم توسعه شد.

بر اساس این گزارش نمایندگان نیز ضمن قدردانی از رویکرد مدیران وزارت علوم به تقویت مسولیت اجتماعی دانشگاه‌ها در راستای حل مشکلات کشور، گفتند دانشگاه فردوسی مشهد با توجه به دستاوردهای مهمی که داشته است جایگاه مناسبی در بین مردم خراسان رضوی دارد و از وزارت علوم انتظار داریم با حمایت‌های خود زمینه تداوم موفقیت‌های این دانشگاه را فراهم کند.

وزیر علوم تحقیقات و فناوری در این جلسه بر لزوم تقویت ارتباط روسای دانشگاهها با نمایندگان مجلس شورای اسلامی در راستای حل مشکلات جامعه تاکید کرد.

نمایندگان مردم خراسان رضوی نیز ضمن ابراز خرسندی از حضور دکتر زلفی‌گل و هیئت همراه در استان بر نقش‌آفرینی دانشگاهیان در حل مشکلات و مسائل حوزه‌های مختلف اشاره کرده و آمادگی خود را برای تعامل با آنان اعلام کردند.