سه شنبه, ۳ خرداد , ۱۴۰۱
Tuesday, 24 May , 2022
نشست هم‌اندیشی برگزاری مطلوبتر آزمون‌ها در دانشگاه لرستان برگزار شد

نشست هم‌اندیشی برای اجرای هرچه مطلوب‌تر آزمون‌ها با تأکید بر آزمون سراسری (کنکور) با حضور سرپرست معاونت امور آزمون‌های سازمان سنجش آموزش کشور در دانشگاه لرستان برگزار شد. دکتر حسن مروتی، سرپرست معاونت امور آزمون‌های سازمان سنجش آموزش کشور در نشستی با مدیران آزمون نظام دانشگاهی و نظام آموزش و پرورش استان لرستان، موضوعات جدید […]

دکتر حسن مروتی، سرپرست معاونت امور آزمون‌های سازمان سنجش آموزش کشور در نشستی با مدیران آزمون نظام دانشگاهی و نظام آموزش و پرورش استان لرستان، موضوعات جدید مرتبط با برگزاری آزمون‌ها به‌ویژه آزمون سراسری (کنکور) را تشریح کرد و به پرسش‌های حاضران در نشست، پاسخ داد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه لرستان، دکتر مروتی در این نشست از مدیران آزمون‌ها خواست که همواره در انتخاب مراقبان و رابطان آزمون، حداکثر دقت را داشته باشند.

همچنین همه تدابیر لازم برای پیشگیری از تخلفات و تقلب‌های احتمالی که از طریق وسایل جدید الکترونیکی صورت می‌گیرد بیش از پیش، به‌روزرسانی و اجرا شوند.

سرپرست معاونت امور آزمون‌های سازمان سنجش آموزش کشور گفت: «همه ارگان‌ها و سازمان‌هایی که به نوعی برگزارکننده کنکور هستند بایستی با همدیگر نهایت همکاری و هم‌افزایی را داشته باشند تا کارها به بهترین شکل ممکن، پیش بروند».

دکتر مروتی تصریح کرد: «این نکته مهم است که دانشگاه‌ها و آموزش و پرورش، هر دو در برگزاری کنکور، نقش مهمی دارند که بایستی همکاری‌ها و انسجام بین این دو برای برگزاری هرچه بهتر و کیفی‌تر کنکور، بیشتر شود».

وی توضیح داد: «جلسات این‌چنینی که چهره به چهره هستند باید به‌صورت منظم برگزار شوند تا شیوه‌های به‌روزرسانی شده، مورد گفتگوی مستقیم قرار بگیرند و نکات ابهام، رفع شوند».

سرپرست معاونت امور آزمون‌های سازمان سنجش آموزش کشور تأکید کرد: «همه برنامه‌ریزی‌ها بر این مبناست که عدالت آموزشی در آزمون کنکور، سال به سال، بیشتر شود».

دکتر مروتی افزود: «برگزاری باکیفیت کنکور در همه حوزه‌ها، از جمله ابزارهای عدالت آموزشی است؛ زیرا ارتقای زیرساخت‌های برگزاری کنکور، از موضوعات مهم برای داوطلبان است».

دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان و رئیس سازمان بسیج اساتید استان لرستان در این نشست، ضمن عرض خیر مقدم به دکتر مروتی، توضیح داد که تیم مدیریتی و همه مجموعه کاری دانشگاه لرستان تلاش کرده‌اند که آزمون‌ها به نحو مطلوب در دانشگاه لرستان برگزار شود و خوشبختانه در طول سال، دانشگاه لرستان، آزمون‌های مختلفی را با موفقیت برگزار کرده است.

گفتنی است حاضران در این نشست، در محل مزار سه شهید گمنام دانشگاه لرستان حاضر شدند و با قرائت فاتحه به مقام شامخ شهیدان نیز، ادای احترام کردند.