شنبه, ۱۲ اسفند , ۱۴۰۲
Saturday, 2 March , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

نشست هم‌اندیشی راه اندازی دانشگاه فنی و حرفه‌ای در چابهار برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه بین المللی چابهار به نقل از ایرنا رییس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور شامگاه پنجشنبه در این نشست اظهارد اشت: دانشگاه فنی و حرفه ای در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تعریف شده و آموزش های فنی حرفه ای ارتباط مستقیم و اولویت دار برای […]

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه بین المللی چابهار به نقل از ایرنا رییس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور شامگاه پنجشنبه در این نشست اظهارد اشت: دانشگاه فنی و حرفه ای در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تعریف شده و آموزش های فنی حرفه ای ارتباط مستقیم و اولویت دار برای توسعه همه جوامع محسوب می‌شود.

دکتر ابراهیم صالحی عمران افزود: آموزش های عالی کشور ما متاسفانه گرفتار مسائل علاقه ای است و امیدورام این نوع نگرش علاقه ای به نگرش تخصصی تغییر پیدا کند تا جلوی بیکاری فارغ التحصیلان گرفته شود.

وی ادامه داد: در استان سیستان و بلوچستان رشته هایی که به نفع جامعه و همراستا با توسعه سواحل مکران باشند ضروری است نیاز سنجی های دقیقی انجام شود.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور تصریح کرد: بیشتر واحدهای درسی ارائه شده در دانشگاه فنی و حرفه ای دروس مهارتی و عملی در مقاطع کاردانی پیوسته و کارشناسی ناپیوسته است.

وی با بیان اینکه دانشگاه های فنی و حرفه ای دارای مزیت شاخص هستند گفت: در واقع دانشجوی ما با احتساب رشته هنرستان و تحصیل در دانشگاه فنی و حرفه ای به مدت هشت سال آموزش های تخصصی و مهارتی لازم را خواهد دید.

ناصر آبروش سرپرست دانشگاه بین المللی چابهار نیز در این نشست اظهارداشت: با قراردادی که بین دانشگاه بین المللی چابهار و سازمان فنی و حرفه ای سیستان بلوچستان منعقد شده اعلام آمادگی کرده ایم که متناسب با برنامه های این سازمان که نقش آفرینی مثبتی در توسعه سواحل مکران دارد تعاملات مشترکی در حوزه فنی و حرفه ای با رویکرد آکادمیک داشته باشیم.

در حاشیه این نشست دفتر مرکز مدیریت مهارت آموزی ومشاوره شغلی در دانشگاه بین الملل چابهار افتتاح شد.