چهارشنبه, ۲۸ اردیبهشت , ۱۴۰۱
Wednesday, 18 May , 2022
نشست هم‌اندیشی مدیران آزمون استان در دانشگاه مازندران برگزار شد

با حضور دکتر عبدالرسول پورعباس معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رییس سازمان سنجش آموزش کشور ، نشست هم‌اندیشی مدیران آزمون استان مازندران در سالن شهید آوینی دانشکده هنر و معماری دانشگاه مازندران برگزار شد. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه مازندران، دکتر پورعباس در این نشست با […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه مازندران، دکتر پورعباس در این نشست با بیان این‌که در دولت جدید، وزارت علوم در مسیر نویی که طراحی شده، به سمتی راهبری می‌شود که به مأموریت اساسی خود که آموزش علوم، تحقیقات و فناوری است برسد، گفت: با تلاش مضاعف و گره‌زدن آموزش به آموزش مهارتی، انتظار یک شکوفایی بسیار روشن و اثربخش را در آینده داریم و در مسیر حرکت رو به‌جلوی دانشگاه‌ها، آن دانشگاه‌هایی برتر هستند که بتوانند در زندگی مردم اثر مستقیم داشته باشند.

تربیت افراد باید در جهت کسب صلاحیت حرفه‌ای باشد

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با تاکید بر این‌که دانشگاه‌ها باید توسعه فناوری‌ها را به مردم هدیه دهند و در مسیر توسعه کشور، آموزش‌های مهارتی را با مشاغل گره بزنند، افزود: با این مأموریت جدید، احساس می‌شود که ما راه روشنی را در پیش داریم و البته در این راه، ارزیابی دانشگاه‌های برتر نیز تنها بر اساس تعداد مقالات، استاد و دانشجو محک زده نمی‌شود، بلکه اثرگذاری آنان در جامعه، باید با توسعه فناوری‌های جدید، آموزش‌های مهارتی که با مشاغل گره خورده باشد و ایجاد صلاحیت حرفه‌ای، سنجیده شود.

دکتر پورعباس با اشاره به فراگیری مدرک‌گرایی، بر لزوم تربیت افراد برای کسب صلاحیت حرفه‌ای تاکید کرد و اظهار داشت: سازمان سنجش، یک دوره تحول را در دوره‌های گذشته پشت سر گذاشت و تمامی فعالیت‌های سازمان از یک دولت کاغذی به یک دولت الکترونیک تبدیل شد که با این رخداد، کلیه امور به نحو شایسته‌ای اجرا شده و بدون هیچ مشکلی، کار خود را دنبال کرد.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با بیان این نکته که ما باید در مسیر ایجاد تحول جدید، طرح نویی داشته باشیم و در جهت از بین بردن حساسیت کنکور و حذف استرس‌ها گام برداریم، به بالا رفتن نگرانی داوطلبان در پی وارد شدن خدشه به امنیت آزمون‌ها، بر لزوم ارتقای سطح امنیت آزمون اشاره کرد و با تاکید بر این‌که باید آرامش را به همه خانواده‌ها و داوطلبان هدیه دهیم، حرکات، رفتار و روش مدیریت مدیران آموزشی را بر روی همه مردم، اثرگذار دانست.

معاون وزیر علوم در پایان سخنان خود با تاکید بر برداشتن گام اساسی در طراحی و اجرای روش‌های نوین، از برگزاری آزمون‌ها از سال ۱۴۰۳ به صورت هوشمند، دیجیتال و الکترونیک خبر داد و با اشاره به این‌که پیش‌بینی می‌شود در آینده، در لحظه، ۱۰ میلیون آزمون‌دهنده تحت پوشش قرار گرفته شود، نوید داد که آزمون‌های ما در آرامش، صحت و امنیت کامل برگزار خواهد شد و همگان نسبت به برداشتن گام‌های اساسی در مسیر توسعه عدالت آموزشی، تلاش خواهیم کرد.

از سرگیری آموزش حضوری در دانشگاه‌ها از ابتدای سال ۱۴۰۱

دکتر حشمت‌اله علی‌نژاد سرپرست دانشگاه مازندران نیز در این مراسم با تاکید بر این‌که دانشگاه مازندران به‌عنوان دانشگاه معین استان، جلسات متعددی با دیگر دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان جهت از سرگیری آموزش حضوری دانشگاه‌ها در نیم‌سال دوم برگزار کرد، به تصمیم این جلسه برای برگزاری آموزش در مقطع تحصیلات تکمیلی به‌صورت حضوری اشاره کرد و گفت: با گسترش سویه جدید کرونا، انجام مجدد آموزش مجازی در دستور کار قرار گرفت.

سرپرست دانشگاه مازندران با اشاره به کاهش کیفیت آموزش با آموزش مجازی، بر لزوم از سرگیری آموزش حضوری در دانشگاه‌ها از ابتدای سال ۱۴۰۱ تاکید کرد و برای افزایش کیفیت آزمون‌ها و بهره‌وری مناسب دانشجویان از این روند، خواستار رفع تأخیر در اعلام نتایج آزمون کارشناسی، کارشناسی ارشد و استعداد درخشان شد.

گفتنی است، پیش از آغاز این نشست، دکتر عبدالرسول پورعباس معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان سنجش آموزش کشور و هیأت همراه با حضور در یادمان شهدای گمنام پردیس دانشگاه، با نثار گل و قرائت فاتحه به مقام شامخ شهدا ادای احترام کرد.

هم‌چنین در پایان این نشست، برنامه پرسش و پاسخ در خصوص مشکلات و چالش‌های موجود در برگزاری آزمون و ارائه راهکار در این خصوص انجام شد.