سه شنبه, ۸ اسفند , ۱۴۰۲
Tuesday, 27 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

نصب حفاظی با ۳۶ متر طول، پیرامون باب‌القبله حرم حضرت عباس (ع)
نویسنده : علی بخشایشی منبع : تابناک

به گزارش خبرنگار حج و زیارت خبرگزاری فارس، باب‌القبله حرم حضرت عباس (ع) یکی از ورودی‌های مهم برای حضور زائران در این حرم مطهر به شمار می‌رود. بر همین اساس آستان حرم حضرت عباس (ع) به منظور ایجاد ایمنی بیشتر برای زائران به ویژه در ایام شلوغ، در متحرک را جایگزین نرده و حصارهای موجود در این ورودی می‌کند.

این درهای متحرک با طراحی و مهندسی باب القبله حرم حضرت عباس (ع) همخوانی دارد تا جلوه زیبایی به این بخش بدهد، به طوری که تقارن طراحی در متحرک با معماری باب القبله به یک شکل است تا زیبایی این ورودی را از دید زائران و مجاوران بیشتر کند.

همچنین در متحرک ورودی باب القبله که ۳۶ متر طول دارد، با ارتفاع ۲ متری در پشت باب القبله نصب می‌شود. این امر در حالی است که حصار موجود در فاصله ۴ متری از این ورودی قرار داشت.

نصب این در متحرک که روی ریل‌هایی قرار دارد، از سمت باب القبله تا پشت حرم حضرت عباس (ع) به گونه‌ای است که در زمان شلوغی برای رفاه بیشتر زائران بخشی از آن گشوده می‌شود تا زوار به راحتی و به دور از فشار وارده بتوانند به سمت تفتیش و پس از آن حرم حضرت عباس (ع) حرکت شوند.