یکشنبه, ۱۶ بهمن , ۱۴۰۱
Sunday, 5 February , 2023
نقد کتاب «گفت وگو بی حجاب» | مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی

دوشنبه، ۱۹ دی ۱۴۰۱ ساعت ۱۱:۵۰۲۰۲۳-۰۱-۰۹سیاسی مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم میزبان جلسه نقد کتاب می شود. – به گزارش سایت قطره و به نقل ازایلنا از روابط عمومی مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، نشست نقد کتاب گفتگو بی حجاب با حضور نویسنده کتاب محمد حسین مطهری و […]

دوشنبه، ۱۹ دی ۱۴۰۱ ساعت ۱۱:۵۰۲۰۲۳-۰۱-۰۹سیاسی

مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم میزبان جلسه نقد کتاب می شود.

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازایلنا از روابط عمومی مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، نشست نقد کتاب گفتگو بی حجاب با حضور نویسنده کتاب محمد حسین مطهری و ناقدین: فاطمه علمدار، محمد رضا کلاهی، عبدالرسول علم الهدی و عاطفه خادمی، سه شنبه ۲۰ دی ماه از ساعت ۱۴ تا ۱۶ درمحل تالار ابونصر محمد فارابی مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی، برگزار می شود.

دبیر علمی این نشست جبار رحمانی است.

علاقه مندان برای شرکت در این نشست می تواند به آدرس پاسداران، خیابان شهید مؤمن نژاد (گلستان یکم)، شماره ۱۲۴ مراجعه کنند.

این نشست از طریق صفحه اسکای روم مؤسسه به نشانی b2n.

ir/iscs به صورت مجازی نیز پخش می شود.

برچسب ها: مطالعات فرهنگینقد کتابمطالعاتاجتماعیوزارت علومفرهنگینشست

آخرین اخبار سرویس:

نقد کتاب «گفت وگو بی حجاب»

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.