جمعه, ۱۰ تیر , ۱۴۰۱
Friday, 1 July , 2022
نمایشگاه آثار جشنواره ملی قرآن دانشجویان افتتاح شد

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نمایشگاه آثار سی و ششمین جشنواره ملی مسابقات قرآن و عترت دانشجویان را در دانشگاه قم افتتاح کرد. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، در این نمایشگاه ۱۳۰ اثر هنری دانشجویان شامل خوشنویسی، تذهیب, معرق و منبط کاری با موضوع قرآن به نمایش گذاشته شده است. وزیر علوم […]

وزیر علوم در بدو ورود به دانشگاه قم در محل یادمان شهید گمنام این دانشگاه حاضر شد و با قرائت فاتحه و نثار شاخه گل به مقام والای این شهید ادای احترام کرد.

دکتر زلفی گل در ادامه در نشست هیات رییسه دانشگاه قم حضور یافت و پس از استماع گزارش عملکرد این دانشگاه دیدگاه‌های خود را در خصوص مسائل آموزش عالی کشور و درخواست‌های مدیران این دانشگاه برای توسعه بیشتر دانشگاه قم بیان کرد.

وزیر عتف:
دانشگاه قم را سرمایه ملی می دانم

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در حاشیه بازدید از دانشگاه قم با بیان اینکه دانشگاه قم را یک سرمایه ملی می دانم، عنوان کرد: این دانشگاه می تواند در آینده به عنوان یک دانشگاه مرجع در ابعاد ملی و فراملی مطرح شود.

دکتر زلفی‌‌گل در حاشیه بازدید از دانشگاه قم در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه دانشگاه قم یک سرمایه علمی است که از نظر سخت افزار، نرم افزار و مغزافزار جزء دانشگاه‌های ویژه کشور است، عنوان کرد: موقعیت جغرافیایی دانشگاه قم از نظر محلی و همجواری با حرم مطهر حضرت معصومه (س) همچنین حوزه علمیه غنی قم فضایی را رقم زده است که این دانشگاه در آینده در قامت یک دانشگاه مرجع در ابعاد ملی و فراملی مطرح شود.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه قم مسیر توسعه را خیلی دانش بنیان طی می‌کند، افزود: امیدواریم فضاهای نیمه تمام دانشگاه با عنایت دولت محترم و سازمان برنامه بودجه تکمیل و تجهیز شود تا جامعه فرهیخته دانشگاهیان از امکانات آموزشی، کارگاهی، آزمایشگاهی و رفاهی بیشتری برخوردار باشند.

گفتنی است سی و ششمین جشنواره ملی مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشجویان از فردا سه شنبه آغاز و تا روز جمعه ادامه دارد.