یکشنبه, ۲۵ مهر , ۱۴۰۰
Sunday, 17 October , 2021
نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناروی و فن بازار برگزار می‌شود

بیست و دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن‌بازار ۱۴۰۰ از ۲۴ الی ۲۷ آذرماه سال جاری برگزار می‌شود. به گزارش اداره‌کل روابط عمومی وزارت علوم، به منظور ترویج فرهنگ پژوهش و فناوری در سطح ملی و ارتقاء جایگاه فعالان در این حوزه جلسه‌ای به دو صورت حضور و مجازی با حضور سرپرست دفتر نوآوری […]

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی وزارت علوم، به منظور ترویج فرهنگ پژوهش و فناوری در سطح ملی و ارتقاء جایگاه فعالان در این حوزه جلسه‌ای به دو صورت حضور و مجازی با حضور سرپرست دفتر نوآوری و حمایت از سرمایه گذاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، معاون توسعه مدیریت شورای عالی مناطق آزاد تجاری – صنعتی و ویژه اقتصادی، رئیس پژوهشکده قوه قضاییه، رئیس پژوهشگاه علوم انتظامی و مطالعات اجتماعای ناجا، معاون برنامه ریزی و توسعه انسانی امور شورای شهرداری تهران، مدیرعامل سازمان تامین اجماعی، معاون سازمان انرژی اتمی ایران و رییس پژوهشگاه علوم و فنونی هسته‌ای و دبیر اجرایی نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن‌بازار با هدف ایجاد هم‎افزایی در برگزاری نمایشگاه ملی هفته پژوهش سال جاری؛ برگزار شد.

در این جلسه ضمن تاکید بر ارتقاء جایگاه فعالان حوزه پژوهش و فناوری در سطح ملی، اعلام شد در سال جاری بیست و دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن‌بازار به منظور ارائه آخرین یافته های فناورانه در دستگاه‌های اجرایی، دانشگاه‌ها، پارک های علم و فناوری، مراکز رشد و شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه‌های مختلف از جمله رشته‌های مرتبط صنعتی، کشاورزی، دارویی و خدماتی از تاریخ ۲۴ آذرماه الی ۲۷ آذرماه ۱۴۰۰، همزمان با نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت داخل برگزار می شود.

همچنین برنامه‌های متعددی در قالب آیین هفته پژوهش و فناوری در سطح ملی با حضور و مشارکت دستگاه‌های اجرایی و وزارت‌خانه‌های مرتبط در نظر گرفته شده است.

در این نشست مقرر شد؛ هفته پژوهش و فناوری استانی از ۱۳ الی ۱۹ آذرماه سال جاری در استان‌ها برگزار شود.

شایان ذکر است؛ در این جلسه که با حضور معاونین پژوهشی و تحقیقاتی از وزارتخانه‌های مختلف برگزار شد؛ نقطه نظرات اعضای شرکت کننده برای برگزاری هر چه مطلوبتر هفته پژوهش و فناوری، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.