پنج شنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۱
Thursday, 1 December , 2022
نماینده بویین زهرا در مجلس: ادغام دانشگاه فنی بویین زهرا غیرکارشناسی بود

شنبه، ۱۴ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۱۴:۳۰۲۰۲۲-۱۱-۰۵سیاسی نماینده بویین زهرا و آوج در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ادغام دانشگاه فنی بویین زهرا غیرکارشناسی بود گفت: در شرایطی که دانشگاه فنی و مهندسی بویین زهرا ظرفیت پذیرش ۱۶ هزار نفر دانشجو را دارد، – در حال حاضر تنها با ۱۵ درصد ظرفیت […]

شنبه، ۱۴ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۱۴:۳۰۲۰۲۲-۱۱-۰۵سیاسی

نماینده بویین زهرا و آوج در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ادغام دانشگاه فنی بویین زهرا غیرکارشناسی بود گفت: در شرایطی که دانشگاه فنی و مهندسی بویین زهرا ظرفیت پذیرش ۱۶ هزار نفر دانشجو را دارد، – در حال حاضر تنها با ۱۵ درصد ظرفیت خود فعالیت می کند.

از قزوین ، محمدمهدی اعلایی استاندار قزوین به همراه روح الله عباسپور نماینده مردم بویین زهرا و آوج در مجلس شورای اسلامی بعد از ظهر امروز از دانشگاه فنی و مهندسی بویین زهرا بازدید کرد.

نماینده بویین زهرا و آوج در مجلس شورای اسلامی در این بازدید با بیان اینکه ۱۱ سال از افتتاح این دانشگاه می گذرد، اظهار داشت: متأسفانه وزارت علوم در دولت دوازدهم به جای اینکه دانشگاه فنی بویین زهرا را توسعه بدهد، این دانشگاه را در دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) ادغام کرد که سبب شد این دانشگاه تا حدود زیادی جایگاه علمی خود را از دست بدهد.

عباسپور با بیان اینکه مدیران دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) به تعهدات خود برای تجهیز این دانشگاه در دولت قبل عمل نکردند، گفت: این ادغام غیرکارشناسی سبب شد که اعتبارات اختصاصی دانشگاه بویین زهرا به حساب دانشگاه بین المللی قزوین برود و متأسفانه مدیران قبلی دانشگاه بین المللی هم دانشگاه فنی و مهندسی بویین زهرا را از تخصیص اعتبارات محروم کردند.

آخرین اخبار سرویس:

نماینده بویین زهرا در مجلس: ادغام دانشگاه فنی بویین زهرا غیرکارشناسی بود

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.