چهارشنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۰
Wednesday, 1 December , 2021
نیازهای فناورانه پتروشیمی کاویان به مدیران پارک علم و فناوری خلیج فارس ارائه شد

معاون فناوری پارک علم و فناوری خلیج فارس بوشهر گفت: با حضور مدیران شرکت های فناور و دانش بنیان در نشست های B۲B با مدیران واحد های مختلف پتروشیمی کاویان، نیازهای فناورانه این پتروشیمی با مدیران واحد‌های مستقر در پارک علم و فناوری خلیج فارس تبادل شد. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، به نقل از پارک علم و فناوری خلیج فارس، عبدالحسن بهرامی معاون فناوری و نوآوری این پارک علمی اظهار داشت: با هدف توسعه بازار و تجاری سازی شرکت های فناور و دانش بنیان پارک علم و فناوری خلیج فارس، نشست بهم رسانی شرکت های دانش بنیان با صنایع نفت و گاز و پتروشیمی های منطقه عسلویه و اعلام نیاز های فناورانه پتروشیمی کاویان در پارک علم و فناوری خلیج فارس برگزار شد.

بهرامی با اشاره به اینکه نشست های بهم رسانی سهم بزرگی در توسعه شرکت های دانش بنیان دارد افزود: با برنامه ریزی های صورت گرفته نشست های اعلام نیاز فناورانه صنایع استان بعنوان یک اولویت در پارک علم و فناوری خلیج فارس پیگیری و برگزار می شود. م. ع ۶۰