چهارشنبه, ۲۸ اردیبهشت , ۱۴۰۱
Wednesday, 18 May , 2022
“هشتمین دورۀ آزمون سنجش استاندارد مهارت های فارسی (سامفا)”برگزار شد

“هشتمین دورۀ آزمون سنجش استاندارد مهارت های فارسی (سامفا)” توسط سازمان سنجش آموزش کشور، در صبح و عصر روز جمعه ۳ دی ماه ۱۴۰۰ با رعایت پروتکل‎های بهداشتی در هفت حوزه داخلی در دانشگاه های اصفهان، تهران، فردوسی مشهد، بوعلی سینا، بین المللی امام خمینی(ره)، مازندران و کردستان و همچنین با همکاری نمایندگی های سیاسی […]

“هشتمین دورۀ آزمون سنجش استاندارد مهارت های فارسی (سامفا)” توسط سازمان سنجش آموزش کشور، در صبح و عصر روز جمعه ۳ دی ماه ۱۴۰۰ با رعایت پروتکل‎های بهداشتی در هفت حوزه داخلی در دانشگاه های اصفهان، تهران، فردوسی مشهد، بوعلی سینا، بین المللی امام خمینی(ره)، مازندران و کردستان و همچنین با همکاری نمایندگی های سیاسی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور، در کشورهای ترکیه، عراق و لبنان برگزار شد .

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از مرکز همکاریهای علمی و بین المللی این وزارت، دکتر امیرسعید کرمی معاون گسترش زبان و ادبیات فارسی و ایرانشناسی در خارج از کشور مرکز همکاری های علمی بین المللی در حوزه امتحانی مؤسسه بین المللی لغتنامه دهخدا (دانشگاه تهران) حضور یافته و از روند برگزاری این آزمون بازدید کردند.
بر اساس اعلام، مرکز همکاری های علمی بین المللی وزارت علوم، نهمین دوره آزمون سامفا در تیرماه سال ۱۴۰۱ نیز برگزار خواهد شد.
گفتنی است: سامفا (سنجش استاندارد مهارت‌های فارسی) مهمترین آزمون بسندگی در زبان فارسی است. سامفا به سنجش استاندارد مهارت‌های زبانی افراد، بدون توجه به اینکه در کجا و با چه کتابی زبان فارسی را یاد گرفته‌اند، می پردازد. در زبان فارسی، سامفا مانند آزمون‌های تافل و آیلتس در زبان انگلیسی است.
هر یک از زیرگروههای سامفای دانشگاهی دارای چهار آزمون برای سنجش مهارت شنیداری، خوانداری، نوشتاری و گفتاری است.