چهارشنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۰
Wednesday, 1 December , 2021
هشتمین دورۀ آزمون سنجش استاندارد مهارت‌های زبان فارسی برگزار می‌شود

هشتمین دورۀ آزمون سنجش استاندارد مهارت‌های زبان فارسی (سامفا)، برگزار می‌شود. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، هشتمین دوره آزمون سامفا روز جمعه ۳ دی ماه سال ۱۴۰۰ به صورت همزمان در دانشگاههای داخل و خارج از کشور برگزار خواهد شد. گفتنی است سامفا (سنجش استاندارد مهارت های فارسی) مهمترین آزمون بسندگی در […]

هشتمین دورۀ آزمون سنجش استاندارد مهارت‌های زبان فارسی (سامفا)، برگزار می‌شود.

گفتنی است سامفا (سنجش استاندارد مهارت های فارسی) مهمترین آزمون بسندگی در زبان فارسی است. سامفا به سنجش استاندارد مهارتهای زبانی افراد، بدون توجه به اینکه در کجا و با چه کتابی زبان فارسی را یاد گرفته اند، می‌پردازد. در زبان فارسی، سامفا مانند آزمونهای تافل و آیلتس در زبان انگلیسی است.

‌‌‌‌