چهارشنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۰
Wednesday, 1 December , 2021
همایش دوسالانه بینالمللی چالشهای نوین علوم ورزشی و تندرستی در جاده ابریشم

همایش دوسالانه بین‌المللی چالش‌های نوین علوم ورزشی و تندرستی در جاده ابریشم در روزهای ۲۷ و ۲۸ بهمن ۱۴۰۰ در دانشگاه تبریز برگزار می شود. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه تبریز، دکتر یعقوب بدری آذرین، دبیر علمی این همایش با اعلام این خبر گفت: با یاری خداوند متعال […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه تبریز، دکتر یعقوب بدری آذرین، دبیر علمی این همایش با اعلام این خبر گفت: با یاری خداوند متعال دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه تبریز در راستای اهداف سازمانی و اجتماعی خود در حوزه های تخصصی علم ورزش و به منظور نهادینه کردن و کاربردی نمودن علوم ورزشی اقدام به برگزاری “همایش دوسالانه بین‌المللی چالش‌های نوین علوم ورزشی و تندرستی در جاده ابریشم” نموده است.
وی با بیان اینکه مسیر جاده ابریشم در گذشته شبکه های مختلف تجاری را به هم متصل می کرده و امروزه نیز نمادی از تبادلات علمی و فرهنگی و تجاری در سطح بین المللی محسوب می شود و در جهت دیپلماسی علمی می تواند تاثیرگذار باشد، تصریح کرد: امروزه نقش ورزش در زندگی فردی و اجتماعی کاملاً” مبرز هست و آنچه مورد نیاز کشور ما می باشد نگرش و عملکرد علمی در حوزه های مختلف علوم ورزشی است و ارائه آخرین دستاوردهای علمی و اجرایی نمودن آنها می تواند به توسعه پایدار در این زمینه منجر شود.
به گفته وی این همایش فرصتی مغتنم برای تبادلات علمی و به اشتراک گذاری یافته های پژوهشی است و می تواند فضایی مناسب و کارآمد برای مشارکت فعال متخصصین علوم ورزشی برای هم افزایی علمی را بوجود آورد. امید است نتایج این همایش در تدوین برنامه علمی و افزایش مشارکت ورزشی مردم در جهت نیل به اهداف عالیه ورزش و تندرستی اقشار مختلف جامعه موثر واقع شود.
وی در ادامه با اشاره به محورهای اصلی این همایش گفت: فیزیولوژی ورزشی، مدیریت ورزشی و جامعه شناسی ورزشی، رفتار حرکتی، روشناسی ورزشی، بیومکانیک ورزشی، حرکات اصلاحی و آسیب شناسی ورزشی و … از جمله محورهای اصلی این همایش است.
دکتر بدری آذرین اضافه کرد: آخرین مهلت ارسال مقالات به این همایش ۲۷ دی ۱۴۰۰ است و علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر هم می توانند به آدرس وب سایت همایش به آدرس: https://srsc.tabrizu.ac.ir/fa/ مراجعه نمایند.