چهارشنبه, ۲۸ اردیبهشت , ۱۴۰۱
Wednesday, 18 May , 2022
همایش ملی امنیت سایبری در دانشگاه خلیج فارس برگزار می شود

همایش ملی امنیت سایبری با محوریت امنیت زیر ساخت های حیاتی در روز های سه شنبه و چهارشنبه ۲۳ الی ۲۴ آذر ماه در دانشگاه خلیج فارس برگزار می شود به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه خلیج فارس، دکتر آزادی مطلق، رئیس مرکز آگاهی رسانی و پشتیبانی و امداد […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه خلیج فارس، دکتر آزادی مطلق، رئیس مرکز آگاهی رسانی و پشتیبانی و امداد رایانه ای (آپا) دانشگاه خلیج فارس گفت: این برنامه با همکاری مرکز آپا و گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه خلیج فارس، اداره کل پدافند غیرعامل استان بوشهر، مرکز راهبردی افتای استان بوشهر، اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بوشهر، پلیس فتای استان بوشهر و مرکز بررسی جرایم سازمان یافته سایبری استان بوشهر به دوشکل حضوری با ظرفیت محدود و رعایت شیوه نامه های بهداشتی و آنلاین برگزار می‌شود.

وی اشاره کرد: امنیت سایبری در سیستم های کنترل صنعتی، معرفی حملات APT در شبکه های صنعتی و بررسی یک نمونه آن، مروری بر وضعیت امنیت فضای سایبری در یک سال اخیرو آگاهی دهی وضعیتی امنیتی از جمله موضوعاتی است که در این همایش به آن پرداخته می شود.