سه شنبه, ۳ خرداد , ۱۴۰۱
Tuesday, 24 May , 2022
همایش ملی کرونا در آینه‌ی قرآن و اندیشه‌های فقهی و حقوقی برگزار شد

همایش ملی “کرونا در آینه‌ی قرآن و اندیشه‌های فقهی و حقوقی” به همت دانشگاه یاسوج به صورت برخط برگزار شد و ۸۴ مرکز دانشگاهی و حوزوی از سراسر کشور در این همایش شرکت کردند. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه یاسوج، سرپرست دانشگاه یاسوج در این همایش گفت: قرآن […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه یاسوج، سرپرست دانشگاه یاسوج در این همایش گفت: قرآن کریم و فقه شیعه دو سرچشمه‌ی فیاض برنامه‌های زندگی بشر هستند که می‌بایست بایدها و نبایدهای زندگی ما از دل آنها استخراج و در اختیار همگان قرار گیرد و تحلیل و تفسیر این دو منبع مهم زندگی کار متخصصان و صاحب نظرانی است که در این زمینه مهارت کافی دارند.

وی با اشاره به همه‌گیری کرونا در جهان گفت: امیدوارم در این همایش زوایای پنهان قرآن و فقه اسلامی که برای همگان دست یافتنی نیست، با کوشش و همت شما اندیشمندان و صاحب نظران کشف و در خصوص مبارزه با کرونا در اختیار مخاطبان قرار گیرد.

دکتر فاطمه قدرتی دبیر علمی همایش در مورد فرایند برگزاری و اطلاعات همایش گفت: در این همایش که در مجموع قریب به ۵ ماه طول کشید ۲۰۴ شرکت کننده داشتیم که از مجموع ۱۷۰ مقاله دریافتی ۷۷ سخنرانی و ۸۹ پوستر برای ارائه در همایش مورد پذیرش قرار گرفت.

وی گفت: آمار مقالات به تفکیک دو محور همایش ۳۸% مباحث و موضوعات قرآنی و ۶۲% فقهی و حقوقی بودند که از ۲۳ استان کشور دریافت شد.

دبیر علمی همایش ملی کرونا در آینه‌ی قرآن و اندیشه‌های فقهی و حقوقی گفت: در این همایش، حوزه علمیه قم، دانشگاه قم – دانشگاه معارف و عترت اصفهان، دانشگاه علوم و تحقیقات تهران، دانشگاه غیر انتفاعی اصفهان، دانشگاه بین المللی امام خمینی، دانشگاه الزهرا، دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی، دانشگاه سیستان و بلوچستان، دانشگاه تهران، دانشگاه مازندران، دانشگاه شیراز و تبریز از جمله دانشگاه‌هایی بودند که در این همایش شرکت کردند.

قدرتی در ادامه گفت: از نکات جالب توجه همایش مقاله‌ای بود که توسط یکی از اعضای انجمن نابینایان ایران در همایش شرکت کرده بود و با امتیازات بالای داوری در اختتامیه مورد تقدیر قرار گرفت.

گفتنی است؛ در مجموع ۳۰۶ مقاله در زمینه‌های پزشکی، حقوق، حوزوی، فقه و مبانی حقوق، علوم قرآن و حدیث توسط ۳۰ نفر داور بررسی و ۱۷ مقاله به عنوان برگزیده انتخاب و تقدیر شد.