شنبه, ۳۱ اردیبهشت , ۱۴۰۱
Saturday, 21 May , 2022
همکاری‌های علمی ایران و قطر افزایش می‌یابد

رئیس مرکز همکاری‌های علمی بین‌المللی وزارت علوم اعلام کرد: با امضای تفاهم‌نامه همکاری میان ایران و قطر در سفر اخیر رئیس محترم جمهوری اسلامی ایران به قطر، توسعه روابط علمی و تحقیقاتی دو کشور وارد مرحله جدیدی شد. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر سالار آملی با اعلام این خبر گفت: در […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر سالار آملی با اعلام این خبر گفت: در این یادداشت تفاهم که میان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت آموزش عالی قطر منعقد شده است، رعایت برابری و احترام به منافع و قوانین مشترک دو کشور از اصول زیربنایی اعلام شده و بر تطابق همکاری‌های صورت گرفته با رعایت قوانین مالکیت فکری، قوانین دو کشور و قوانین بین المللی تأکید شده است.

وی افزود: بر اساس این سند همکاری، دو کشور از ایجاد قواعد پذیرش مدارک دانشگاهی و تبادل گواهی‌نامه‌های صادر از مؤسسات علمی حمایت می‌کنند.

دکتر سالار آملی افزود: در این یادداشت تفاهم، حمایت از تبادل و اشتراک‌گذاری منابع علمی و مدارک در خصوص تمدن، فرهنگ و هنر دو کشور برای انعکاس در متون درسی و دانشگاهی یکی از زمینه‌های همکاری علمی فرهنگی ایران و قطر ذکر شده است.

وی همچنین اعلام کرد: بر اساس این یادداشت تفاهم، کیفیت و اعتبارسنجی در آموزش عالی، برنامه‌های آموزشی پیشرفته، مدیریت تحقیقات علمی در جامعه دانشگاهی و آموزش و نظارت بر تحقیقات دانشجویان، اولویت دولت‌های ایران و قطر همکاری‌های علمی مشترک است.

دکتر سالار آملی اظهار داشت: حضور اعضای هیئت علمی و محققان دو کشور در مراکز دانشگاهی یکدیگر، تبادل اطلاعات علمی و تحقیقاتی، برگزاری سمینارها و همایش‌های علمی، برگزاری کارگاه‌های آموزشی مشترک، پذیرش دانشجویان مقاطع تحصیلی در دانشگاهای دو طرف، استفاده از ظرفیت علمی اعضای هیئت علمی دو طرف در دوره های تحصیلات تکمیلی و ایجاد فرصت مطالعاتی برای اعضای هیئت علمی بین مراکز دانشگاهی دو کشور از محورهای مهم این تفاهم‌نامه است.

رئیس مرکز همکاری‌های علمی بین المللی وزارت علوم خاطرنشان کرد: بر اساس مفاد این یادداشت تفاهم، ایران از گسترش زبان عربی در نظام آموزشی خود و کشور قطر از گسترش زبان فارسی در نظام آموزش خود حمایت می‌کند.