پنج شنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۱
Thursday, 1 December , 2022
هنرمند خراسان جنوبی گواهینامه درجه یک هنری در رشته سرنا گرفت

چهارشنبه، ۲۵ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۲۱:۴۵۲۰۲۲-۱۱-۱۶فرهنگی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی، گواهینامه درجه یک هنری معادل مدرک دکترا در رشته ساز سرنا را به هنرمند استانی احمد سلم آبادی اعطا کرد. – ایسنا/خراسان جنوبی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی، گواهینامه درجه یک هنری معادل مدرک دکترا در رشته […]

چهارشنبه، ۲۵ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۲۱:۴۵۲۰۲۲-۱۱-۱۶فرهنگی

– ایسنا/خراسان جنوبی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی، گواهینامه درجه یک هنری معادل مدرک دکترا در رشته ساز سرنا را به هنرمند استانی “احمد سلم آبادی” اعطا کرد.

علی فرخنده، امروز چهارشنبه ۲۵ آبان در نشست با فعالان موسیقی استان گفت: از هنرمندان دعوت می شود براساس مدارک و مستندات که نسبت به اولویت بندی ها و امتیازات بین المللی، ملی، منطقه ای و استانی و گواهی شرکت و حضور در مراسم های مختلف تقسیم بندی می شود؛ نسبت به دریافت درجه هنری اقدام کنند، چرا که این امر منجر به معادل سازی سطح تحصیلات شده که مورد تایید وزارت علوم نیز است.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، در این جلسه گواهینامه درجه یک هنری معادل مدرک دکترا در رشته ساز سرنا به هنرمند استانی احمد سلم آبادی اعطا شد.

درجات هنری هنرمندان دارای پنج سطح بوده که درجه یک هنری هم تراز با مدرک تحصیلی دکترا، درجه دو هنری هم تراز با مدرک تحصیلی فوق لیسانس، درجه سه هنری هم تراز با مدرک تحصیلی لیسانس، درجه چهار هنری هم تراز با مدرک تحصیلی فوق دیپلم و درجه پنج هنری هم تراز با مدرک تحصیلی دیپلم است.

آخرین اخبار سرویس:

هنرمند خراسان جنوبی گواهینامه درجه یک هنری در رشته سرنا گرفت

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.