پنج شنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۱
Thursday, 1 December , 2022
وام قرض الحسنه ۵۰۰ میلیون ریالی به یاوران علمی پرداخت می شود/ اصلاح آیین نامه استخدامی یاوران علمی

وام قرض الحسنه ۵۰۰ میلیون ریالی با همکاری یکی از بانک ها به یاوران علمی پرداخت و همچنین آیین نامه استخدامی این دانشجویان اصلاح می شود. – به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا ، آیین تجلیل از کارمندان نمونه ستاد وزارت علوم با حضور محمدعلی زلفی گل وزیر […]

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا ، آیین تجلیل از کارمندان نمونه ستاد وزارت علوم با حضور محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، معاون اداری، مالی و مدیریت منابع و برخی از مدیران کل ستادی برگزار و از ۶۷ کارمند نمونه تجلیل شد.

علی خطیبی، معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم در این نشست گفت: بازنگری آیین نامه استخدامی یاوران علمی با مشارکت و اخذ نظرات یاوران علمی انجام شده و برای تصویب به هیأت امنا ارسال شده است.

وی ضمن گزارشی از خدمات رفاهی ارائه شده به کارکنان گفت: با همکاری یکی از بانک های قرض الحسنه وام ۵۰۰ میلیون ریالی یاوران علمی نهایی شده است که به همه کارکنان پرداخت می شود.

خطیبی با اشاره به تأکیدات مستمر و دغدغه وزیر علوم برای حل مشکلات یاوران علمی و همچنین اقدام شایسته برای ارتقا سطح معیشتی و جایگاه سازمانی آنان گفت: آنچه که تاکنون انجام شده در حد بضاعت ما بوده است، اگرچه وظیفه ما برای جلب رضایت کارکنان بیش از این ها است.

انتهای پیام/۴۱۴۴ انتهای پیام/