یکشنبه, ۹ بهمن , ۱۴۰۱
Sunday, 29 January , 2023
واکنش وزیر آموزش و پرورش به مشکل سامانه رتبه بندی معلمان

وزیر آموزش و پرورش در رابطه با اجرای طرح رتبه بندی فرهنگیان، گفت: کاری که نخستین بار شروع می شود یک اشکالاتی دارد، اما اشکال سامانه ای وجود ندارد، – خواسته همکاران من این است که در رتبه هایی که استحقاق دارند اعلام شوند. به گزار دنیای معدن، یوسف نوری، امروز بیست و چهارم آذرماه، […]

به گزار دنیای معدن، یوسف نوری، امروز بیست و چهارم آذرماه، در حاشیه سفر به لرستان و در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: با سفر به لرستان شاهد اقدامات خوبی بودیم و در کنار آن نارسایی هایی وجود دارد که بررسی و برای آنها تصمیم گیری خواهد شد.

وی عنوان کرد: حوزه های نرم شامل زیرساختی، نیروی انسانی، کتب درسی و همچنین در حوزه های سخت شامل زیرساختی فیزیکی، پرورشی، آموزشی و فیزیکی موضوعات را پیگیری می کنیم.

نوری در رابطه با کنکور سراسری بیان کرد: کنکور را وزارت علوم برگزار می کند، قاعده آن این است بعد از سند تحول بنیادین ما صلاحیت و شایستگی های سه گانه دانش آموزان را در شش صاحت به مقاطع بعدی که آموزش عالی است منتقل کنیم.

وزیر آموزش و پرورش روش موجود را غلط دانست و افزود: چون این روش غلط است انتظار کارکرد درست از آن نداشته باشید.

وی ادامه داد: در این رابطه در جلسات آتی شورای عالی انقلاب فرهنگی پیشنهاد ما آماده است که به شورا داده شود، زمان می برد تا به هدف سند تحول بنیادین برسد.