یکشنبه, ۵ تیر , ۱۴۰۱
Sunday, 26 June , 2022
وبینار صفر تا صد دانش‌بنیانی

«وبینار صفر تا صد دانش‌بنیانی»، توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و با همکاری پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان برگزار می شود. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان، «وبینار صفر تا صد دانش‌بنیانی»، به منظور آشنایی با فرآیندهای ارزیابی و حمایت‌های دانش‌بنیان […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان، «وبینار صفر تا صد دانش‌بنیانی»، به منظور آشنایی با فرآیندهای ارزیابی و حمایت‌های دانش‌بنیان و معرفی تسهیلات مربوطه، شنبه ۱۷ اردیبهشت ماه برگزار می‌شود.

گفتنی است، علاقمندان برای کسب اطلاعات تکمیلی می توانند به آدرس الکترونیکی https://zaya.io/ag80d مراجعه کنند.